Tarun Taikakakut

maanantai 6. heinäkuuta 2015

Mansikka-vesimelonipuikot

Heippa!
Tässä ihana helleherkku, terveellinen, viilentävä ja niin raikkaan makuinen! Nam! :D
Idean näihin sain Dr.Sugarin tytöiltä täältä. Sovelsin ohjetta laittamalla aineksia sen verran kuin niitä sattui olemaan :)


Vesimeloni-mansikka-puikot 8 kpl
1/4 isosta vesimelonista
20 isohkoa mansikkaa

Poista mansikoista kannat, pilko vesimeloni ja laita kaikki blenderiin. 
Pyöräytä sekaisin ja pakasta muoteissa.


Terveisin Taru

8 kommenttia:

 1. Oijoi, namskis! Kunhan lapset alkuinnostuksen jälkeen jättäisivät muotit hetkeksi rauhaan niin pääsen näitä sun herkkuja testailemaan.. Nyt ne vielä laitetaan edellisten loputtua äkkiä mehun kera takaisin pakkaseen.. Ja hyvin heille kelpaa se pelkkä jäädytetty mehukin.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo lapset ei ole kovin vaativia jäätelöiden suhteen, siksi täälläkin on ollut helppo siirtyä terveellisempiin vaihtoehtoihin. Ja sitten jos vielä itse pääsee osallistumaan tekemiseen niin sitten on ilo kyllä ylimmillään! Jaksan vieläkin naureskella, kun itselle kelpasi lapsena se jääpuikkokin tallin räystäästä! ...yäk... ;D

   Poista
 2. Nam, nämä oisivat varmaan meidän lasten herkkua :) Ihanan helppotekoisia, ja kauniin värisiäkin :) Meillä taidetaan kokeilla näitä heti seuraavaksi kunhan ilmat tästä hieman lämpenevät :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä ovat mansikan ansiosta täynnä makuakin! Meloni on melko mieto nimittäin yksinään. Kokeilkaa ihmeessä! :)

   Poista
 3. Voi vitsit, että näyttää ja kuulostaa hyvälle. Testiin menee :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen ajatellut, että pitäis kehitellä pienemmät muotit. Nämä tuntuu aikuisesta aika isoilta, mutta lapset syö tämän kokoiset ihan mielellään. Testaappa! ;D

   Poista
 4. Nämä näyttävät todella ihanille...taidanpa tehdä kippoihin ihan meille aikuisille herkuksi. Jospa sen verran lämmintä keliä olisi, että ulkosalla voisi syödä.....tälläkin hetkellä sataa vettä ihan saavista kaatamalla, joten ei kylmiä herkkuja onneksi tee edes mieli.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Itse olen ajatellut tekeväni näitä joihinkin pieniin laseihin tms. kun nämä ovat ainakin minulle liian isoja syötäviä. Hyviä ovat ja niin kylmiä, että helpottavat kuumana päivänä. Tämän koostumus on paljon kovempi kuin kaupan mehujäätelöiden niin tuntuvat siksi kylmemmiltä. Täällä on satanut myös jo useamman päivän, siksi meillä oli eilen pullan leivontapäivä :)

   Poista

Kiitos kommentistasi 😊