Tarun Taikakakut

sunnuntai 7. joulukuuta 2014

Perinteinen joulupuu-keräys - iloa lapsille ♥

Hei!

Muistuttelen tänäkin vuonna perinteisestä joulupuu-keräyksestä. Kopioin tähän alle jutun Porin kaupungin sivuilta. Tästä löytyy kaikki tarvittava tieto keräyksestä. Tämä on helppo tapa auttaa lapsia ja nuoria. Lahjan ei tarvitse olla kallis ja pienelläkin paketilla voit saada jonkun todella onnelliseksi. Viime vuonna Porissa kerättiin 1900 pakettia, mutta tämä ei riittänyt kaikille lapsille. Tänä vuonna onkin tarkoitus saada kerättyä kaikille lapsille lahjat.

Lahjapaketteja kerätään 26.11.–14.12.


Porin kaupungin sivuilta:

Tavoitteena paketti kaikille lahjaa tarvitseville lapsille

Porin perusturvakeskuksen alueen lapsista ja nuorista osa saa joululahjansa Joulupuu-keräyksen kautta. Joulupuu-projekti on hyväntekeväisyyskeräys, jonka ajatuksena on tarjota joululahja lapsille, jotka muuten saattaisivat jäädä ilman pakettia joulupukilta.

Porin Nuorkauppakamari toteuttaa Joulupuu-keräyksen perusturvan alueella kymmenettä kertaa yhteistyössä Porin perusturvakeskuksen sosiaali- ja perhepalveluiden kanssa. Lahjapaketteja kerätään 26.11.–14.12.

Lahjojen saajat ovat iältään 0–17-vuotiaita. Annettavien lahjojen tulee olla käyttämättömiä ja ne voivat olla joko itse tehtyjä tai ostettuja. Tänä vuonna lahjoja toivotaan erityisesti nuorille.

Mukana pakettitalkoissa on joukko Winnovan opiskelijoita. Opiskelijoiden tehtävänä on käydä paketit läpi ja paketoida ne tarvittaessa uudelleen. Lahjojen jakelusta huolehtii sosiaali- ja perhepalvelut, jonka kautta ne menevät suoraan lastenkodeissa, sijaisperheissä ja lastensuojelun avohoidon piirissä oleville sekä vähävaraisille perheiden lapsille.

Viime vuonna Satakunnan Nuorkauppakamari keräsi projektilla 1900 pakettia. Tänä vuonna tavoitteena on kerätä paketti jokaiselle lahjaa tarvitsevalle lapselle.

Keräykseen liittyvä avajaistempaus pidetään Mikkolan Prismassa 29. marraskuuta.

Kuusten sijainnit Porissa:

Osuuspankki:
Länsi-Suomen osuuspankki Noormarkku
Nakkilan-Luvian Osuuspankki 
Länsi-Suomen osuuspankki Ulvila
Länsi-Suomen osuuspankki Bepop

Osuuskauppa:
Sale Luvia
Sale Vanha-Ulvila
S-Market Merikarvia
Prisma Mikkola
Prisma Länsi-Pori
Kodin Terra
Sokos

Muut:
K-Supermarket Onnipekka
K-Supermarket Hansa
K-Citymarket Puuvilla
Radio Pori
Porin Kauppahalli
LähiTapiola Pori


Muualla suomessa asuvat löytävät omat keräyspisteet 

Terveisin Taru

4 kommenttia:

 1. Onkin ollut tarkoitus osallistua tuohon keräykseen. Sillä voi oikeasti ilahduttaa jotakin lasta kovasti ja tuoda joulun ihmisten sydämmiin. Hienoa, että muistutit ihmisiä tästä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa ehdottomasti osallistua! Muutama lahja ei vaadi paljoa rahaa saati vaivannäköä ja se voi olla jollekin lapselle todella tärkeää. Itse ajattelin panostaa tänä vuonna noihin nuorten lahjoihin, kun pienet lapset saavat enemmän ja nuoriso unohtuu helposti. Niin kuin tuossa jutussakin sanotaan, että erityisesti nuorten lahjoja tarvitaan.

   Poista
 2. Hienoa Taru, että nostat tätä tärkeää asiaa esiin. Nyt kaikki kynnelle kykenevät vain osallistumaan hyvän asian puolesta!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi 😊