Tarun Taikakakut

lauantai 27. joulukuuta 2014

Joulun pikkuleipälajitelma

Moi!
Tänä jouluna tein kahvipöytään pikkuleipälajitelman. Näin monessa lajissa on hommaa vaikka ovatkin kaikki helppotekoisia. Onneksi olin sen verran ovela, että tein kaikki pakkaseen etukäteen! Kyllä oli mukava aaton aattona kaivaa laatikot pakkasesta ja asetella kauniit pikkuleivät tarjoilulautasille :) Kaikkien pikkuleipien ohjeet löydät alempana olevista linkeistä.

Suklaaruusujen (vasen ylä) ohje täältä.
Mokkakreemillä täytettyjen suklaaruusujen (oikea ylä) ohje täältä.
Hasselpähkinäkeksien (vasen ala) ohje täältä.
Vaniljavannikkeiden (oikea ala) ohje täältä.

Terveisin Taru

7 kommenttia:

 1. Voi kuinka ihanan näköisiä keksejä kaikki, saatanpa testata muutamaa noista ;)

  VastaaPoista
 2. Pitipä vielä sanomani, että todella ammatimaisen näköinen lopputulos, siis menisi ihan kaupasta ostetuista, kerrassaan upeita! Ihailen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Maiju! :D Testaa ihmeessä! Kaikki ovat aivan ihanan makuisia, varsinkin nuo hasselpähkinäkeksit! Ne ovat ihanan rouskuvia ja koukuttavatkin vähäsen :)

   Poista
 3. Voi kuinka ihania pikkuleipiä! :)

  VastaaPoista
 4. Kauniita! Ajattelin juuri samaa mitä Maijukin, eli aivan kuin kaupasta ostettuja. Niin tasalaatuisia ja kauniisti pursotettuja :) Ja maukkaan kuulloisiakin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Suklaapossu :) Olen huomannut, että tuossa pursottelussa täytyy olla rytmi. Jos liikaa miettii ja pysähtelee, tulee eri kokoisia pikkuleipiä. Nämä on kaikki aivan ihanan makuisia :)

   Poista

Kiitos kommentistasi 😊