Tarun Taikakakut

lauantai 6. syyskuuta 2014

Sitruunamuffinssit

Moi!
Tein ystävälle kahvin kanssa sitruunamuffinsseja. Pursottelin muffinsseihin sitruunakermaa ja mustikkatuorejuustokreemiä. Molemmat päälliset maistuivat ihanalta ja sopivat hyvin sitruunamuffinssien päälle :)



Lisäksi tarjosin Brigadeiroja, ohje niihin löytyy täältä.

Terveisin Taru

10 kommenttia:

  1. Näiden sitruunamuffinssien ohje on jo pitkään ollut mulla testauslistalla. Rakastan niitä Pågenin sitruunamuffinsseja, mutta periaatteestakaan en enää osta mitään valmista! ;) Vitsi kun kaikkia uusia hyviä ohjeita on kaikki blogit pullollaan ja on niiiiin vähän aikaa aina testata niitä.......

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon saanut palautetta, että nämä maistuvat juuri niiltä Pågenin muffinsseilta! Kokeile siis ihmeessä näitä :)
      Mulla on mennyt kans tohon etten viitsisi ostaa mitään enää valmiina. Jotain keksejä ehkä tulee ostettua. Ihania ohjeita on kyllä niin paljon! ;D

      Poista
  2. Oi, kuinka ihania ja niinkauniita.

    VastaaPoista
  3. Aivan ihania! Näitä täytyy kyllä kokeilla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Anne :) Kokeile ihmeessä, ohje on helppo ja muffinssit hyviä :) Tuo sitruunakerma on ihanaa ja tuota mustikkatuorejuustokreemiä en pysty kehumaan tarpeeksi ;)

      Poista
  4. Sitruunafani iski silmänsä tietenkin heti noihin sitruunakemapäällysteisiin. Mulla pakkaa vaan jäähä aina päällystämättä muffinssit, kun yleensä suurin osa menee pakastimeen. Ovat kyllä ihanan näköisiä kumpaisetkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo sitruunakerma on tosi hyvää ja sopii pursotuksiin tosi hyvin. Jos pakastepurkilla olis korkeutta niin hyvinhän näitä pakastaisi pursotuksineen :)

      Poista

Kiitos kommentistasi 😊