Tarun Taikakakut

maanantai 8. syyskuuta 2014

Viime viikon leipomuksia

Moi!
Viime viikolla tuli leivottua rommikahvikakkua äidille. Ostin oikein rommipullon Alkosta kokeilu mielessä, kun aiemmin olen käyttänyt esanssia. Laitoin kreemiin 8 ruokalusikallista rommia ja kostutin kakun laimennetulla rommilla eikä kakku siltikään maistunut kunnolla rommilta... Leipomoiden kakku oikein kunnolla haiskahtaa rommilta, kun rasian avaa. Tiedä sitten kuinka tuhdit aromit heillä on käytössä. Itse en rommista tykkää joten minun makuun kakku kyllä on tälläisenään :D Kreemi on taivaallisen sileää, kun sen tekee ammattimaiseen tyyliin.

Ohje kakkuun löytyy täältä.

Pullaakin tuli tehtyä talkooväelle.

Terveisin Taru

2 kommenttia:

  1. Rommikakku on vieläkin testaamatta....kanssasyöjä vois siitä tykätä ja rommiakin lähestulkoon aina baarikaapista löytyy, joten en voi syyttää muuta kun omaa saamattomuutta. Pulla maistuu aina ja kaikenlainen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämän voi tehdä ilman rommiakin, tuo kahvikakku osuus on aivan mahtavan makuista, eikä kreemissäkään valittamista ole, kun on niin silkkistä :) Kokeilin tuossa pullassa tuollaista muotoa jonka olen nähnyt sun blogissa. Ei ihan tullut yhtä hienoja kuin sulla :)

      Poista

Kiitos kommentistasi 😊