Tarun Taikakakut

sunnuntai 2. kesäkuuta 2013

Perinteinen Mansikka-Täytekakku

Heippa!
Serkkuni ylioppilasjuhlien toinen täytekakku oli perinteinen mansikkakakku. Välissä mansikkahilloa ja kermavaahtoa. Pitkän ajomatkan vuoksi jämäköitin kermaa vielä vaniljakreemijauheella, ettei kakku vaan lössähtäisi. Kakku on 6 munan vaalea sokerikakku. Kostutus vaniljamaidolla. Välissä on 6 dl laktoositonta vispikermaa ja 1/4 dl vaniljakreemijauhetta. Päällä mansikat, jotka jätin kokonaisiksi paremman säilyvyyden takia. Pursotukset ovat myös laktoositonta vispikermaa.
Kakuille tuli ajomatkaa noin 280 kilometriä! Eikä ne menneet miksikään :) Kakut oli kylmälaukuissa jotka oli tupattu täyteen kylmäkalleja. Tietyömaita piisasi ja epätasaista tietä, mutta kakut oli kuin uudet perille päästyämme :)
(Tästä löydät toisen mansikkakakun)


Toisena kakkuna oli minttusuklaakakku, siitä teen sitten ihan oman postauksensa :) On nimittäin laitettava ohjeet tänne, oli se niin hyvää! ;D

Paljon onnea vielä Saralle! <3

Terveisin Taru

2 kommenttia:

  1. Taidan mennä tällä perinteisellä pursotustyylillä keskiviikon kakun :) Kiitos ideoista! Sun blogista pursotusideoita löytyi ja paljon!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kirsi ja kiva jos ideoita löytyi :) Kun pelkästään pursottelee niin vaihtelua on saatava, usein tuleekin seikkailtua netin ja blogien ihmeellisessä maailmassa kuvia katselemassa ja ideoita varastamassa ;)

      Poista

Kiitos kommentistasi 😊