Tarun Taikakakut

keskiviikko 26. kesäkuuta 2013

Raparperi-Kermaviili-Piirakka

Moi!
Sain työkaverilta vielä pussillisen raparperia ja tein siitä pari tälläistä piirakkaa. Ohje löytyy minun blogista -> täältä. Näissä on päällä raparperia paloina, 2 kermaviiliä + 2 munaa + 1/2 dl sokeria per piirakka. Tämä on todella hyvää piirakkaa! :) 
Moni on varmaan huomannut, että olen alkanut laittamaan reseptejä tänne blogiin. Tämä bloggailu on vienyt aika hyvin minut mennessään ja olen kovasti tykännyt tehdä näitä juttuja tänne. Nyt kun liityin tuohon www.etsiresepti.fi sivustoon, on selvää että reseptejäkin täytyy blogissa olla :) Joten näillä mennään tällä kertaa :)Terveisin Taru

2 kommenttia:

 1. Pellille tehtävät piirakat ovat meilläkin tykättyjä, osa syödään tuoreeltaan ja osa päätyy yleensä pakastimeen.Minäkin tein tänä aamuna yhden pienen raparperipiirakan ja raparpereja on maalla vielä vaikka kuinka paljon....pakastimeenkin on tarkoitus talveksi raparperia laittaa.

  Oleko huomannut että tällainenkin sivusto on nykyisin....jos haluaa näkyvyyttä/kävijöitä lisää. Minun ja muutaman muunkin vuodatuslaisen blogin päivitykset tuolla eivät vielä jostain syystä näy....
  Käys kurkkaamassa olisko sivusto semmonen mihin haluaisit omasikin liittää.....http://reseptiohje.com/

  VastaaPoista
 2. Pakkaseen meilläkin menee vierasvaroiksi, sieltä on sitten kiva napsia tarpeen mukaan kahvipöytään :) Minä en saanut pakkaseen kun muutaman pussin raparperia. Yleensä olen saanut siskolta hirveät määrät, jopa liikaa, mutta kun menivät muuttamaan niin jäi raparperit vanhan talon pihaan... Lapsille tykkäisin kiisseleitä ym tehdä talven aikana. Ehkä vielä saan jostain pikkusen tätä herkkua :)
  Tutkiskelen tuota sivustoa ja mietin asiaa. Kiva kun ilmoitit siitä :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi 😊