Tarun Taikakakut

maanantai 25. helmikuuta 2013

Persikkamuffinssit ja suklaalehdet

Hello!
Tein viikonloppuna meheviä persikkamuffinsseja. Näissä ei nyt muuten mitään erityistä ole, mutta tämän koristelun haluan jakaa kanssanne! :) Eli kokeilin ekaa kertaa tälläisiä suklaalehtiä! Ruusunlehtien taakse sivellään pullasudilla sulatettua suklaata ja lehtien annetaan jääkaapissa kovettua ja sitten irrotetaan varovasti suklaa lehden takaa. Lehdet ovat ohuita ja sulavat helposti sormiin jos ei ole nopea. Ihana koriste kakkuihin ja muffinsseihin!! :) (Kuvat ovat hämäriä kun kuvasin muffinssit illalla...)
Terveisin Taru

2 kommenttia:

  1. Kivalle näyttää suklaalehdet! Heti on niin paljon elävämmän näköistä, kun ei ole kaikki samalla muotilla tehtyä. Toimiskohan tuo myös isompien lehtien kanssa? Esim. vaahteran lehdistä voisi saada hienoja suklaalehtiä syksymmällä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uskoisin että onnistuu isompiinkin lehtiin jos sivelee useamman kerroksen suklaata. Näissä on yksi kerros ja hajoilivat kyllä herkästi. Ruusunlehti myös hajosi helposti ja sai olla älyttömän nopea sen poistossa ettei suklaa sulanut käsiin. Näihinkin olisi voinut sivellä useamman kerroksen niin olisivat olleet kestävämpiä. Vaikka näitä hankaluuksia oli, tykkään silti että olivat vaivan arvoisia :)

      Poista

Kiitos kommentistasi 😊