Tarun Taikakakut

tiistai 19. helmikuuta 2013

Minttusuklaa-Whoopies-Leivokset

Moiks!
Tänään kokeilin taas whoopies-leivoksia. Ajatus lähti jääkaapissa pyörineestä uutuudesta, Philadelphia suklaatuorejuustosta jota on pitänyt jollain tavalla kokeilla. Tein samanlaisia whoopies-pohjia kuin viimeksikin (ohje täällä) ja täytteeseen laitoin yhden vispikerman, paketin philadelphia suklaatuorejuustoa ja kourallisen rouhittua pätkistä. Täyte ei maistunut tuorejuustolta ollenkaan vaan siltä niinkuin siihen olisi lisätty sulatettua suklaata. Ja maistui tietysti erittäin hyvälle :) Nämä lähtevät huomenna kyläpaikkaan mukaan, niin ei tarvitse yksin kaikkia syödä ;)Tässä kuva täytteestä whoopiesin sisältä.

Terveisin Taru

4 kommenttia:

 1. Hei upean näköiset! Herkulliset! Varsinkin tuo ensimmäinen kuva on hieno! :) Yksinkertainen mutta toimiva koristelu ja täytteen kuvaus tuo veden kielelle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sanna! :) Koristelu oli tällä kertaa vähän vaikeaa... Muutama versio menikin miehelle syötäväksi ;D Näin silmissäni tomusokerilla tehdyn pitsikoristelun joka epäonnistui totaalisesti... Joten päädyin taas suklaaspritsaukseen. Viime whoopie-kokeilusta viisastuneena spritsasin suklaasta raidan (enkä koko whoopieta!), näin sormet pysyy syödessä siisteinä ;D

   Poista
 2. Kuinka paljon laitoit vispikermaa, suklaatuorejuustoa ja pätkistä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuossa oli tuo linkki jonka takaa löytyy pohjien ja kaikkien täytteidenkin ohjeet, mutta kieltämättä ohjeistus sinne oli huono :D Tässä vielä linkki ja korjailen tuon ohjeistuksenkin :)
   http://taikakakut.blogspot.fi/2013/04/whoopies-leivosten-ohje-taytteita.html

   Kopsaan ohjeen vielä tähän:
   (Minttu)Suklaatäyte:
   1prk philadelphia marabou-tuorejuustoa, 2dl kermaa vatkattuna, (kourallinen pätkistä rouhittuna). Sekoita aineet keskenään.

   Poista

Kiitos kommentistasi 😊