Tarun Taikakakut

lauantai 2. huhtikuuta 2022

Tyttäreni 10-vuotissynttäreiden tarjoilut

Hei!
Tässä vielä kuvia tytön synttäreistä tammikuulta. Kokosin tarjottavista listan ja leivonnaisen nimeä klikkaamalla pääset ohjeisiin. Tällä kertaa tyttö ei halunnut mitään teemaa. Valitsin itse punaista ja pinkkiä ilmapalloihin ja pilleihin ❤💕 Juhlat pidettiin kahdessa erässä joten osa kuvista on otettu toisesta kattauksesta ja osa toisesta. Onnea rakas lapseni ❤💕


Tarjolla oli nämä herkut!
Klikkaa nimeä niin pääset ohjeeseen!Terveisin Taru

6 kommenttia:

 1. Oi nam mitkä tarjottavat taas jälleen kerran! <3
  Juhlia on minusta ihana suunnitella ja toki toteuttaminenkin on kivaa, jos vaan on riittävästi aikaa ja kaikki menisi edes suhtkoht putkeen suunnitelmien mukaisesti.
  Mutta onneksi yleensä aina lopputulos palkitsee ja vieraatkin ovat tyytyväisiä tarjottaviin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Nanne 😊 Minäkin tykkään hirveästi juhlien järjestämisestä! Suunnittelusta ja toteutuksesta molemmista. Ja aikaa kannattaa aina varata ihan oman mielenterveydenkin vuoksi 😅 Nyt on kouluhommia niin paljon että leipominen on jäänyt lähes kokonaan ja olen ihan tyytyväinen että seuraavat juhlat pitää järjestää vasta kesäkuussa 😅

   Poista
 2. Kerrassaan ihanat tarjoilut . Minä tein tänään sinun ohjeella jauhelihapiirakan pohja oli rahka voi. Hyvää oli otan mökille loput mukaan. Hyvää vappua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Nila ❤ Jauhelipiirakka onkin aivan ihanan maukasta ja ruokaisaa 😊 Kiitos ja myöhästyneet vapputoivotukset sinullekin!

   Poista

Kiitos kommentistasi 😊