Tarun Taikakakut

tiistai 15. marraskuuta 2016

Ihania pikkuleipiä!

Hei!
Olen tehnyt lähiaikoina ihania pikkuleipiä joiden ohjeet löytyy jo blogista. Tämä on siis herkkumuistutuspostaus. Molemmat keksit on älyttömän hyviä ja varsin sopivia joulunaikaan. Molemmat keksitaikinat pyöräyttää myös älyttömän nopeasti! Kokeilkaa ihmeessä!


 Ohje näihin Marianne-kekseihin löytyy täältä
Keksit ovat älyttömän hyviä, raikkaita, suklaisia ja todella rapsakoita. 
Taikinan vahvuudesta riippuen ovat joka kerta vähän eri näköisiä joten jauhot kannattaa mitata aika löyhästi. Jos taikina on liian vahvaa, sen käsittely vaikeutuu, mutta keksit on aina silti herkullisia ja kauniita 😉 



Näihin me ei kyllästytä koskaan! Ihanien hasselpähkinäkeksien ohje löytyy täältä.
Näissä on voimakas hasselpähkinän maku ja koostumus on aivan mahtava runsaan pähkinärouheen ja kaurahiutaleiden ansiosta! Nam! 

Terveisin Taru

4 kommenttia:

  1. Näyttää ihanilta. Täytyypä kokeilla. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Satu! :D Kokeile ihmeessä sinäkin! Monesti tulee mietittyä, että kun itsetehdyt keksit ja pikkuleivät on niin helppoja hyviä niin ei kyllä kannata kaupasta keksejä kantaa ;)

      Poista
  2. Mun on pakko myöntää, että sun blogi on ihan mahtava ja ainakin viikottain tuun kattoon mitä herkkuja luvassa :) nää ohjeet on niin helppoja mutta tosi herkkuja aina :) nyt aattelin joulu"lahjaksi" tehdä hasselpähkinäkeksejä, snickerdoodlseja ja cookieviipaleita (leivotaan lehdestä aikoinaan otettu ohje, helppo ja nopea). Hyvää joulun odotusta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi miten ihana kuulla! :D Ihan mahtavaa saada tälläinen kommentti, kiitos siitä sinulle! Joululahjasi kuulostavat aivan mahtavilta! Hyvää joulun odotusta sinullekin ja toivottavasti viihdyt täällä vastakin :)

      Poista

Kiitos kommentistasi 😊