Tarun Taikakakut

torstai 14. heinäkuuta 2016

Tyrniä ja tyrskyjä pop up cafe - Reposaari

Moikka!
Tyrniä ja tyrskyjä-blogin Sari pitää toista kesää ihanaa pientä kahvilaa Reposaaressa. Kävin siskon ja lapsiemme kanssa siellä vähän herkuttelemassa. Oli kyllä ihana paikka ja ihanat herkut! Lapset saivat jo heti sisään päästyämme tikkarit Sarilta :) Juotiin siskon kanssa Latte caramel-kahvit ja suklaakakkupalat, Sarille vaan terveisiä että olipas hyvää! Lapset herkuttelivat pillimehulla ja toffeepiirakan paloilla. Siskon tytöt halusivat Sarin tekemää marianne-marenkia ja lakuja. Ostin Räpsöö roust-kahvipaketin jota en ole vielä maistanut, mutta varmasti on hyvää! Kahvilassa oli ihanan intiimi ja lämmin tunnelma, vaikka ilma oli viileä. Sari pitää kahvilaa heinäkuun loppuun asti joten vielä on pari viikkoa aikaa poiketa herkuttelemaan ja tunnelmoimaan Reposaaren maisemiin! Kahvila sijaitsee Reposaaren päiväkodilla osoitteessa Kirkkokatu 39 28900 Pori.


Reposaaren sillalla tienposkessa tallusteli uskaliaan oloisia valkoposkihanhia! :D


Terveisin Taru

10 kommenttia:

 1. Mietin tässä just että lähtiskö ajeleen johonkin päin Suomea sunnuntaina kun isäntä on töissä ja itsellä vapaata. Reposaari vois olla hyvä vaihtoehto. Tuo suklaakakkupala näyttää ihan taivallisen hyvältä!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä Porissa on ihania paikkoja joissa ajella! Me ajellaan aika usein Reposaari-Mäntyluoto-Kallo-Levo-Yyteri-reittejä kun on niin kaunis tuo meri ja maisemat. Jos tänne lähdet niin kannattaa ehdottomasti käydä Kallossa! Tiedän että saat heti sata ihanaa kuvaa siellä otettua! Se on pieni paikka mutta sitäkin kauniimpi! Lähtisin sulle kaveriksi jos olisin kotona, mutta oon reissussa... Monta paikkaa tietäisin sulle esitellä ja oisin kyllä voinu lähteä uudestaan kahville Sarin luo ;D
   Mutta annampa vinkkejä sulle jos tännepäin lähdet: Jos haluat sinne koirarannalle jota et viimeksi löytänyt niin se sijaitsee Mäntyluodossa, Merisatamantien varrella. Yyteristä on sinne vielä jotain 5km. En käsitä miksi sitä mainostetaan Yyterin koirarannaksi vaikka se on Mäntyluodossa... Ihmiset jättää auton ihan siihen tienvarteen, kun se ranta on ihan siinä vieressä. Jos ajaessa vastaan tulee Mäntyluodon hotelli, olet mennyt jo ohi koirarannan. Ja sitten tämä Merisatamantie muuttuu jossain kohtaa Kallontieksi sen koirarannan jälkeen ja sitä jos ajaa suoraan noin 1-2 km niin päätyy Kallo nimiselle rannalle joka on aivan ihana kiviranta. Kallontie tekee silmukan siellä päässä ja siitä on kiva ajaa kun pääsee ympäri (silmukka näkyy hyvin kartassakin). Kalloon on perustettu pienen pieni kahvilakin tänä kesänä, kahvila on tämän silmukan keskellä. Kallossa on parkkipaikatkin ihan rannassa kioskin vieressä. Siinä tulis sulla mukavasti kaksi paikkaa jotka ovat ihan lähekkäin toisiaan. Ja koirarannan ja Kallon välissä on tien sivuilla vielä monta uimarantaakin jos hiki yllättää ;D Reposaaresta en ala erikseen kertomaan, mutta sielläkin on vaikka mitä ihania paikkoja! Sari voisi kertoa niistä enemmän ;)

   Poista
  2. Kiitos Taru ♥ jopas tuli paljon vinkkejä missä vierailla!! Viime kesänä en tajunnut selvittää ajoissa tuon koirarannan sijaintia. Kuljettiin ja ihmeteltiin Yyterissä että missä se oikein on. Kuvittelin jo kuinka hienoja kuvia siellä saa Viskistä otettua, mutta ne jäi sillä kertaa ottamatta. Sinne koirarannalle olisi kyllä hieno mennä syksylläkin ja ottaa syksyisiä rantakuvia. Viime keväänä oltiin Hangossa ja sielläkin Viski sai aika yksinään painella rannassa ja minä laulatin kameraa :D

   Poista
  3. Tuolla Kallossa on aika uskomaton auringonlasku aina! Ja muillakin rannoilla! ;) Tulet milloin vain niin varmasti saat kameran täyteen kuvia ;D

   Poista
 2. Tänä vuonna vielä en ole Sarin leipomuksia ehtinyt käydä herkuttelemassa, mutta onneksi vielä on heinäkuuta jäljellä :) Taatusti mennään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sarin kahvila oli kyllä ihana! Ja Reposaaressa on aina oma tunnelmansa :) Mä ajattelin kyllä vielä viedä miehen sinne herkuttelemaan! ;)

   Poista
 3. Viime vuonna en ehtinyt, ehtiskö tänä vuonna.. :) Miehen siskon raksakin olis lähistöllä, voisi yhdistää kaksi kärpästä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä sä varmaan ehdit ja onhan sitten toinenkin syy lähteä :)

   Poista
 4. Olipas kiva kirjoitus :) ja niin kiva kun poikkesitte. Ihastuin totaalisesti tyttösten neulottuihin takkeihin, sellaisen kun saisi :). Mukavaa kesän jatkoa, pitäisi järkätä syksyllä joku tapaaminen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! Halusin mainostaa sun kahvilaa vaikkei sulla taida siellä muutenkaan tylsää olla, kokoajan sait tarjottimen kanssa kulkea! ;D Mäkin tykkään niistä neuletakeista, kun ovat niin pehmoisetkin :) Ja kiva kun anoppi tekee tytöille samanlaisia juttuja niin ovat söpön näköisiä. Mä ajattelin kyllä poiketa vielä kahvilla, mansikkakakku ja saaristolaisleipä on vielä maistamatta ;D Varmaan joku tapaaminen olis paikallaan, olis kiva jutella enemmänkin! Ei tuossa kahvilakäynnissä oikein keretty toisiimme perehtyä :)

   Poista

Kiitos kommentistasi 😊