Tarun Taikakakut

sunnuntai 13. joulukuuta 2015

Pätkiskahvikakku

Heips!
Tein itsenäisyyspäiväksi pätkiskahvikakun. 
Suosittelen kokeilemaan! Tämä on nimittäin todella hyvää ja mehevää suklaakakkua, kunhan ei paista sitä liikaa! :)
Ohje löytyy blogistani täältä.


Terveisin Taru

8 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Tää on kyllä todella hyvää! Sain otettua oikeaan aikaa uunistakin pois niin tästä tuli todella kostea ja mehevä! :D

      Poista
  2. Näyttää erittäin hetkulliselta, varsinkin tuo kuorrute. :) Pätkisleivonnaiset on kaikki todella hyviä, mokkapalat, kahvikakut...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Laitoin kuorrutteeseen 1/3 maitosuklaata ja loput tummaa suklaata, kuorrute oli siksi aika hyvän makuinen ;D Mokkapalat pätkiksestä onkin hyväksi myös todettu!

      Poista
  3. En ole vielä koskaan pätkiskakkua tehnyt. Olen joka kerta niin vaikuttunut siitä, kun näen jossain, että nyt on jo ihan pakko tehdä. Aivan kertakaikkisen herkullisen näköistä! Lurps! En ole muuten koskaan maistanutkaan. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt sitten tänä jouluna kokeilet! ;D Tuo kakku on todella hyvää, suklaista ja pehmoista. Mulla lipsahtaa taikinaan yleensä pikkusen enemmän tuota pätkistä, kun mitä ohjeessa on... ;D Eikä tuota pätkistä tarvi kokonaan sulattaa rasvan joukkoon, palaset on ihania sattumia kakun joukossa!

      Poista
  4. Heips! Kivan näköinen, voikohan pakastaa? Vai kuivuuko? Etsin jotain hyvää peruskakkua 1-vuotiaan synttäreille, mitä voisi tehdä etukäteen :)
    T. Marika

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi Marika! Suklaakuorrutus suojaa kakkua kuivumiselta ja jos annat suklaakuorrutteen ensin kylmässä kovettua niin saat pakattua kakun pussiin joka suojaa sitten kunnolla kakkua. Nämähän paranee vaan säilytyksessä niin hyvin voit tehdä tämän etukäteen pakkaseen! :)

      Poista

Kiitos kommentistasi 😊