Tarun Taikakakut

torstai 12. marraskuuta 2015

Mansikkadaiquiri (2 kpl)

Moiks!
Kaikki alkoi siitä, että siivosin ja käteeni osui pullo vaaleaa rommia. Ihan kamalaa sellaisenaan juotavaksi... Sisko suositteli tätä ihanaa drinkkiä ja olihan sitä kokeiltava! Katselin netissä erilaisia ohjeita ja päädyin tälläiseen omaan versiooni. Ei kaikissa, mutta monessa ohjeessa joukkoon tuli makeutusta, sokerilientä, tomusokeria tms. Minä päädyin hunajaan. Tämä juoma on ihanaa jäistä sohjoa joka ei huonone yhtään sulaessaankaan!


Mansikkadaiquiri 2 kpl
8 cl vaaleaa rommia (laitoin 1dl)
n. 15 jäistä mansikkaa
8 jääpalaa tai jäämurskaa
1 limen mehu
2 rkl hunajaa

Laita rommi ja hunaja blenderiin ja pyöräytä sekaisin. (hunaja ei sekoitu jäisien juttujen kanssa hyvin...) Lisää sitten loput ainekset ja anna pyöriä niin kauan, että kaikki on kunnolla sekaisin. Kaada lasiin ja nauti!

Kaikki blenderit eivät jaksa murskata jääpaloja tai jäisiä juttuja. Kannattaa silloin hakata jääpalat murskaksi ja laittaa valmiiksi laseihin ja kaataa mansikka-rommisose siihen päälle. Limen tilalle käy sitruunakin! Kokeilin molempia ja molemmat olivat yhtä hyviä.


Terveisin Taru

2 kommenttia:

  1. Maistoin kesällä ekaa kertaa mansikkamargaritaa ja ihastuin siihenkin ihan täysin. Pakko tätäkin on testata joskus! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mansikkamargarita onkin aivan ihanaa! Sitä on tullut useasti aikoinaan tehtyä ;) Tämä muistuttaa kyllä mansikkamargaritaa! Samallalailla kuin mansikkamargaritakin, mielestäni tämä on sellainen ihana tyttödrinkki ;D Kokeile ihmeessä!

      Poista

Kiitos kommentistasi 😊