Tarun Taikakakut

maanantai 2. joulukuuta 2013

Hyasintti-saippua

Moi!
Tein eilen hyasintin tuoksuista saippuaa ja siitä on tullut kyllä yksi lemppareistani! Olin eilen jättänyt saippuat olohuoneen pöydälle, että aamulla sitten pakkaan ne. Aamulla kun tulin olohuoneeseen, olin hetken aivan hämmentynyt, koska huoneessa tuoksui selkeästi hyasintti... en muistanut yhtään saippuoita ja tuoksu oli niin aito, etten tajunnut heti, että saippuat siellä tuoksui! ;D Nämä siis tuoksuvat todella aidosti hyasintilta, ihania! <3 

Saippua sisältää hileitä jotka sain Koristeelliset kakut-lehden mukana ja jotka pakkausselosteen mukaan ovat myrkyttömiä, mutta niitä ei suositella syötäväksi... (???) Tästä syystä en niitä laita leivonnaisiin vaan menevät hienosti saippuoiden joukossa koristeena :)

Terveisin Taru

6 kommenttia:

 1. Itsellänikin oli juuri noita koristeelliset kakut-lehden mukana tulleita hiutaleita ja ihmettelin miksi niitä ei suositella syötäväksi, kun on kuitenkin leivontaan liittyvä lehti. No, onneksi sinä olet keksinyt toisen käyttötarkoituksen niille. =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuonne sopivat hileet enemmän kuin hyvin! ;D Saippua näyttää luonnossa ja käytössä tosi hauskalta, kun se kimaltelee :)

   Poista
 2. Hyasintin tuoksu on yksi parhaimmista. Ihanat saippuat!:) Onpa aika outo juttu, että syötäväksi kelpaamattomia hileitä laitetaan tuollaisen lehden mukaan. Olisihan niitä syötäviäkin olemassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin tykkään tosi paljon hyasintin tuoksusta ja niitä onkin aina oltava jouluisin :) Nämä saippuat tuoksui kyllä niin aidolta, että itsekin ihmettelin :D Täytyy jouluksi ottaa itsellekin tuollainen käyttöön ;)

   Noista hileistä olen kyllä ollut ihmeissäni, kun olen niitä nähnyt jonkun verran blogeissakin käytettävän... Ja lastenkin kakuissa... ihmiset ei välttämättä lue pikkupränttejä ja kun hileet tulee kuitenkin leivontalehden mukana, niin niiden on oltava käytettäviä. Harva tajuaa edes kyseenalaistaa koko asiaa. En tiedä miksi minä satuinkin lukemaan tuon tekstin. Olen jättänyt myös joitakin ulkomaalaisia elintarvikevärejä käyttämättä koska niissä on varoitustekstejä, että lasten käyttäytyminen ja vireystila saattaa muuttua! Lasten takia noita varmaan lukee, koska eihän mikään lisäaine hyvää tee kenellekään.

   Poista
 3. Aivan ihania ja varmasti tuoksu oli huumaava. Hile oli hieno idea :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Peggy :) Tuoksu on kyllä mahtava ja niin aidosti hyasintin tuoksuinen :)
   Kun hile on saippuassa, se ei kovinkaan todennäköisesti johkaannu kenenkään masuun. Paitsi jos käsienpesijä on todella utelias pikkuinen :)

   Poista

Kiitos kommentistasi 😊