Tarun Taikakakut

perjantai 11. lokakuuta 2013

Devil's food cake pops / Paholaisen popsit

Moi!
Usein päässä pyörinyt ajatus on vihdoin toteutettu ;D Nimittäin popsit devil's food kakusta! Nämä olivat todella suklaisia, tahmeita ja makeita. Jälkiviisaana laittaisin ensikerralla enemmän tai kokonaan tummasta suklaasta tuon päällisen, maitosuklaa suttaa ja on ehkä liian makeaa. Tulipa mieleeni sellainenkin idea, että jos tykkää chilistä ja kysehän on paholaisen popseista niin sopisi tuohon massaan ripaus chiliäkin. Toinen ajatus oli, että appelsiinimarmeladi raikastaisi kivasti näitä. Kun tälläistä söi, koko suu oli suklaassa, enkä suosittele hymyilemistä ihan heti popsin syömisen jälkeen! ;D



Paholaisen popsit: noin 25 kpl
Tarvitset Nigella's Devil's food kakuista toisen pohjan
8 rkl maustamatonta tuorejuustoa

Dippaamiseen:
50 g tummaa suklaata
50 g maitosuklaata

Pohja ja tuorejuusto puristellaan/vaivataan taikinaksi ja pyöritellään palloiksi. Pallerot laitetaan jääkaappiin kovettumaan. Sulatetaan suklaa mukissa mikrossa ja haarukoiden avulla kastetaan yksi pallo kerrallaan suklaaseen ja nostetaan kovettumaan lautaselle. Koristele heti haluamallasi tavalla. Voit tarjoilla popsit lautaselta tai voit nostella popsit minimuffinssivuokiin.


Nämä olivat kyllä ihan "täyttä tavaraa" ;D

Terveisin Taru

2 kommenttia:

  1. Tosi hyvän ja mehevän näköisiä! Joskus on kiva tehdä ihan "äklö" makeaa. Tuo kuulostaa niin hyvälle, että voisi joskus kokeilla. =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Napsu :) Nämä oli kyllä melko tuhteja, mutta joskus sellaisetkin ovat paikallaan ;D

      Poista

Kiitos kommentistasi 😊