Tarun Taikakakut

tiistai 30. heinäkuuta 2013

Vanilja- ja Hyasinttisaippuat

Moi!
Nämä kaksi ovat uutuuksia. Hyasinttisaippua tuoksuu ihanalta hyasintilta ja sisältää hileitä (Koristeelliset kakut-lehden mukana tulleet) jotka pakkausselosteen mukaan ovat myrkyttömiä, mutta niitä ei suositella syötäväksi ;D Vaniljasaippua on makean tuoksuinen ja sisältää vaniljatangosta kaavittuja siemeniä. (0,5 kg saippuaa laitan puolikkaan tangon siemenet)



Terveisin Taru

4 kommenttia:

  1. Millä olet saanut ton kauniin vaaleanpunaisen värin? Itellä ei toimi ainakaan punainen saippuaväri?! Jos laitan sitä vaan vähän, siitä tulee vaan hailukka, mutta silti sävyltään kuitenkin punainen, eikä vaaleanpunainen...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Anonyymi! olen värjännyt nuo vaaleanpunaiset saippuani fuksianpunaisella saippuavärillä. Suoralinkki tähän väriin alla:
      http://paperiarkki.net/zencart/index.php?main_page=product_info&cPath=101_124&products_id=210

      Tutustu myös saippuanteko-postaukseeni johon olen kerännyt pieniä juttuja saippuanteosta ja siellä on myös linkit nettikauppoihin joista tilaan tarvikkeeni:
      http://taikakakut.blogspot.fi/2013/07/saippuaa.html

      Sekoittelemalla värejä saa myös ihania sävyja aikaiseksi, kuten tuota lilaa :)

      Poista
  2. Kiitos tiedosta! Oletko saanut aikaseksi kaunista vaaleanpunaista myös Lahtisen Vahavalimon saippuaväreillä tai pigmenttiväreillä (Niitä kun ehtisin jo hankkia...)? Itse käytin punaista pigmenttiväriä ja vaikka laitoin sitä vain hiukan, väristä tuli silti hyvin mansikkainen ja punainen. Värinä kyllä sekin ihan kiva, mutta vaaleanpunainen olisi toiveissa...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sinun täytyy nyt vaan kokeilla, minä en ole tehnyt vaaleanpunaisia saippuoita ennen kuin sain tuon fuksianpunaisen värin. Voi kun osaisinkin auttaa... Ainoa mitä keksin on se, että jos laitat ihan tosi vähän sinistä väriä joukkoon?? Niin varovasti ettei massa muutu lilaksi. Tuolla Pienessä Tuoksukaupassa on varmasti aika nopea toimituskin, eikä väri ole kallista.
      Onnea nyt kokeiluihin! Toivottavasti onnistut :)

      Poista

Kiitos kommentistasi 😊