Tarun Taikakakut

sunnuntai 12. toukokuuta 2013

Hyvää äitienpäivää kaikille!

 Hei!
Tälläisen täytekakun tein äidilleni äitienpäiväksi. Sisällä diplomaattikreemi ja vadelmahillo. Kakku on 5 munan, mutta olisi saanut olla kuuden, tuli aika ohkaset kakkukerrokset... Täytettä on enemmän kuin kakkua, mutta todella hyvää oli :)
Lisäksi tein myös kinkkuvoileipäkakun. Ohje löytyy täältä. Tämä on sairaan hyvää :)

Tein myös paholaisenkakun jonka päällystin kahvin ja suklaatomusokerin seoksella.

Hyvää äitienpäivää kaikille!

Terveisin Taru

6 kommenttia:

 1. Voi kun kaikkea hyvää olet tehnyt! Ihanan näköisiä. Nyt on muuten laktoosittomat kakut tehty :) Onnistui hienosti! Vuorokauden kakkusaldo on 10 kakkua (!) ja minulla onkin kova homma alkaa päivittämään blogia. Maanantaina tulee vain pari kakkukuvaa, jotka epäonnistui eivätkä päässeet kakkujen päälle, mutta sitten tulee myös onnistumisia :) Kiitos avusta Taru! Hyvää äitienpäivää myös sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sanna! :) Hienoa että kakut onnistui! Miten ihmeessä olet kerennyt tekemään noin monta kakkua! Huh! Mikä urakka! En malta odottaa sun päivityksiä, että näen mitä olet ahkeroinut :) Hyvää äitienpäivää :)

   Poista
  2. Kiitos sinun valitsin hyvän täytteen! Kuusi kakkua tein juhliin ja 4 tein äitienpäiväksi :D toki äitienpäiväkakut oli vain kuorrutusta vailla ja koristeita. Sanon että olihan se kuiten urakka. En taida ihan heti tehdä samaa, mutta nyt oli tärkeät ja läheiset kyseessä ja tekisin uudestaankin heille kaikille kakut :) Joo blogiin päivittyy torstaina äitienpäiväkakut ja maanantaina osa juhlakakuista :) Sinusta juttua maanantaina! :)

   Poista
  3. Se täyte on kyllä suht helppokin tehdä. Liian monimutkainen ohje olisi kyllä lisännyt sun työtaakkaa. Hienoa, että pystyin auttamaan :) Maanantaita jään odottamaan jännityksellä! :)

   Poista
 2. Upea täytekakku. Todella tasainen pinta ja pursotukset. Ja muutkin herkut näyttää hyvältä.:)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi 😊