Tarun Taikakakut

tiistai 16. huhtikuuta 2013

Maapähkinä-Suklaa-Muffinssit

Hei!
Tein maapähkinämuffinsseja Kinuskikissan ohjeella, ohje löytyy tästä linkistä
Nämä muffinssit ovat niiden kaikkien mieleen jotka pitävät Snickers-patukoista :) Suolapähkinät antavat kivaa suutuntumaa. Pursotuksessa Kinuskikissa käyttää maapähkinävoita kerman seassa, minä laitan Nutellaa (hasselpähkinää) ja joka kerta kerma lötkistyy siitä. En tiedä onko näissä levitteissä eroja vai mistä tämä johtuu. Joka tapauksessa tätä on kamala pursottaa ja on aika löysän näköistäkin. Hyviä ja pehmeitä ovat kuitenkin! :D
Minä sain ohjeella 19 hyvänkokoista muffinssia.Terveisin Taru

6 kommenttia:

 1. Rakastan nutellaa! :) ihania muffinsseja! linkitin blogisi lemppareiden listalle omassa blogissani :) mukavia leivontahetkiä Taru!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä on hyviä! Olen törmännyt usein kuiviin muffinsseihin ja jossain vaiheessa melkein tuli muffinssikammokin, mutta nämä Kinuskikissan muffinssiohjeet ovat kaikki olleet hyviä! :) Kiitos samoin :)

   Poista
 2. Suklaan ja suolaisen pähkinän yhdistelmä on koukuttava!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä ohjeessa pähkinöitä ei millään tavalla rikota vaan ne tulevat taikinaan kokonaisina ja ovatkin parasta näissä muffinsseissa! :)

   Poista
 3. Ihania herkkuja useammassa postauksessa, piti katsella useampi postaus, kun olen liehunut pitkin poikin ja bloggailu on ollut vallan jäissä :) kauniita kakkuja olet taas väsännyt..

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi 😊