Tarun Taikakakut

tiistai 12. maaliskuuta 2013

Vauvakoristeita

Moi!
Tässä muutama vauvakoriste sokerimassasta. Piti ensin tehdä tämä kaksosten koriste, mutta samalla kun tarvikkeet oli kerran esillä niin tuli taas tehtyä muutama ylimääräinen :)





Pieni kevätvauva lehtipedin päällä perhonen selässään <3

Terveisin Taru

10 kommenttia:

  1. Ihania! Varsinkin tuo kevätvauva perhonen selässä on ihan ylisöpö! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Nämä onkin ihan supersöpöjä <3 Niitä tulee aina tehdessäkin ihasteltua. Tällä kertaa laitoin poskiinkin vähän punaista :)

      Poista
  2. Oijoi. Tuo perhonen selässä on kyllä hyvä idea! Heti aloin miettiä kuinka hieno tuo vauva olisi suklaasta pursotettu perhonen selässä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jaana! Suklaaperhosen asennuksen kanssa saisikin olla tarkkana, ne ovat todella herkkiä hajoamaan. Valkosuklaaperhonen olisi hieno :)

      Poista
  3. Ihana tuo vauva joka makaa lehtipedillä! Ja perhonen ja oijjooiijj... tälläistä voisinkin kokeilla kun vauva ja perhoset saapuvat! Todella kauniita koristeita! Liityn lukijaksi heti kun blogger suostuu yhteistyöhön..aina tulee joku virhe! :/ linkkaan sut myös!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Raita :D Toivottavasti pääset pian kokeilemaan koristeiden tekoa! Tervetuloa lukijaksi (sitten kun se onnistuu) ja linkittäminen on totta kai ok! :)

      Poista
  4. Nyt on ekat vauvelit synnytetty! ;D Tein tommoselle lehtipedille..laitan kuvaa heti kun valmistuu :) Kiitos ihanasta ideasta! Sun blogia on ihan mielettömän ihana lukea ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hienoa! Kiva jos minusta oli apua ja ihanaa kun viihdyt täällä blogissa :)
      Mulla on itseasiassa tuo vauvakoriste vieläkin... ei ole mennyt kaupaksi. Siksi ajattelin että kun tämä uusi vauva syntyy nyt keväällä niin käytän sen ehkä hänen kakkuunsa <3
      Nyt sitten vaan odotellaan niitä sun kuvia :)

      Poista
  5. Täältä löytyy mun koristeet! :)

    http://postittelijanleipomukset.blogspot.fi/2014/06/vauvakoristeet-menossa-myyntiin.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huomasin päivityksesi ja kävin katsomassa kuvat, hienoja koristeita olit tehnyt :) Nyt sitten vaan toivotaan, että saat ne myytyä :)

      Poista

Kiitos kommentistasi 😊