Tarun Taikakakut

sunnuntai 27. tammikuuta 2013

Kastekakku

Hei!
Tänään meni pienen pojan ensimmäiseen juhlaan nämä tarjoilut.
Olin ihan innoissani, kun pääsin tekemään ensimmäistä kertaa pojan kastekakkua! :)
Ja siitä tulikin tosi suloinen :)
Kakku suunniteltiin perheen kanssa yhdessä.

Kakussa on vaalea 7 munan sokerikakkupohja ja Kinuskikissan kirjasta raikas mansikkatäyte. Koristeet on sokerimassaa. Pursotukset on laktoositonta kermaa.
Kaikki kakut ovat täysin laktoosittomia.


Kinkkuvoileipäkakku on Pullahiiren ohjeella täältä. Tein ohjeen 1,5 kertaisena pyöreään vuokaan.

Savukalakakku on Pullahiiren ohjeella täältä. Menee yksinkertaisena pyöreään vuokaan.

Onnea vielä Akulle ja koko perheelle!

Terveisin Taru

6 kommenttia:

  1. Moikka! Suloinen sininen unelma! Voi että! On varmaan perhe ollut innoissaan! Upea! Ja vauva kruunaa kakun! :) Voileipäkakutkin tosi tyylikkäitä! T. Sanna

    VastaaPoista
  2. Kiitos kaunis :) Kakkukuvun kansi oli peitettynä maalarinteipillä ja valkoisella paperilla koska kakun vastaanottajille nimi oli salaisuus, joten ne ihanat ensireaktiot jäi näkemättä. Kuulen sitten myöhemmin mitä kakuista ajateltiin :) Olis tollanen kakku aika herttanen vaaleenpunasenakin! :)

    VastaaPoista
  3. Kiva kun voileipäkakku ei oo sellanen perinteinen neliskanttinen pitkula :) Hyvä idea!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä tykkään tästä kans niin paljon etten paljon muita teekkään enää! Idea on näpistelty netistä :) Kiitos kommentista :)

      Poista
  4. Tänne lähdin nyt katselemaan sun vanhoja kätköjä ja on sulla upeita kakkuja täällä! Voit kyllä luokitella itsesi ammattilaisen kenkiin! Suuren suuri Vau! =) tästä varastankin ideaa juhannuksen voileipäkakkuun! ;) Onko sulla mitään tosi hyvää täytettä mitä suosittelet?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitokset kehuista! Mutta en nyt ihan ammattilainen sentään ole :D Minäkin teen voileipäkakun juhannukseksi! Teen tämän kinkkukakun, se on lähipiirin suurinta herkkua! Suosittelen sitä teillekin! Tee ohje 1,5 kertaisena jos käytät 26 cm vuokaa. Kuvien kakut on tehty 26 cm vuokiin, uskoisin tuollaisesta kakusta syövän 25 henkeä. Itse teen kakun puolikkaana tällä kertaa, vaikka tätä kyllä söisi vaikka kuinka paljon! ;) Tuossa on tuo linkki Pullahiiren sivuille josta ohje löytyy :)

      Poista

Kiitos kommentistasi 😊