Tarun Taikakakut

tiistai 1. huhtikuuta 2014

Myy-täytekakku

Hei!
Tälläinen Myy-kakku tuli tehtyä jo aikoja sitten, mutta on ihan unohtunut päivittää... Täytekakussa on 5 munan vaalea sokerikakkupohja joka on kostutettu vaniljamaidolla. Välissä on vadelmahilloa ja diplomaattikreemiä. Päällä valmisvohvelikuva ja pursotukset ovat laktoositonta vispikermaa. Kakku oli kokonaan laktoositon. Pahoittelut yön pimeydessä, liesituulettimen valossa otetusta kuvasta...

Vohvelikuvan laitosta voit lukea täältä.


Terveisin Tau

6 kommenttia:

  1. Aivan ihana kakku kun jälleen ollaan miun lempparissa, muumiteemassa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Anna :) Nämä muumien valmiskuvat olivat tosi kivoja! Tämäkin kakku meni aikuiselle ihmiselle, muumit ovat kaiken ikäisten mieleen ;) Minäkin olen tyttäreni kautta "pikkasen" villiintynyt näihin ;D

      Poista
  2. Kiva kakku mukavalla muumiteemalla! Kakkukuvalla saa nopsaan ja helposti näyttävyyttä kakkuihin eikä kakku välttämättä sitten muita koristeita kaipaakaan. Lisäksi kakkusi näyttää todella herkulliselta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Krisse :) Olin kyllä iloisesti yllättynyt, kun huomasin muumi-aiheisia kakkukuvia tulleen myyntiin! Tässä kakussa jäi pitkän säilytyksen takia koristeet pois, mutta ei se aina ole huono asia. Joskus yksinkertaisuus on ihan paikallaan :)

      Poista
  3. Pikku-Myy fani täälläkin, joten siihen voi jopa samaistua... nätti kakku herkullisine täytteineen. Pursotuskäsi sinullaon kyllä hyvä!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi 😊