keskiviikko 28. elokuuta 2013

Tarte Flambée suppilovahveroista

Moi!
Tällä viikolla onkin ollut niin ihania reseptejä muissa blogeissa, että on leivonta mennyt ihan matkimiseksi ;D Maistuis varmaan sullekin-blogin Katja teki Tarte Flambéen jota piti heti tehdä, niin ihanalta se näytti! Muistin heti nähneeni tälläisiä myös Kinuskikissalla. Tein pitsapohjan tällä ohjeella. Tarte Flambée on ranskalaisten versio pitsasta jossa tomaattikastikkeen tilalle laitetaan ranskankermaa. Muista poiketen tein näistä annoskokoisia. Juomaksi tämän kanssa maistui mainiosti itse tehty omenamehu plissattuna kivennäisvedellä! Tämä Tarte Flambée oli aivan ihanaa! Suosittelen! :D

Pohjien päälle sivellään ranskankermaa jonka päälle rouhitaan pippuria myllystä. 
Päälle paljon juustoraastetta. 
Tähän päälle paistetaan paketti pekonia, iso sipuli ja noin 4dl (paistettuja) suppilovahveroita.
Päälle murustetaan fetaa ja ripotellaan timjamia.
Paistetaan 250 asteessa noin 10 minuuttia.

Terveisin Taru

2 kommenttia:

  1. Näitä olen käynyt ihastelemassa muutamaan otteeseen eri lähteissä..... ja pitää kyllä ehdottomasti tehdä meilläkin. Meille passais ihan just sinun käyttämät päällysainekset.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nämä on kyllä hyviä! Sopivat kaikille jotka tykkäävät pizzoista ja suolaisista piirakoista ;D Eilen tein kana-pekoni-sipuli-feta-täytteellä ja olivat tosi hyviä! :) Suosittelen kyllä kokeilemaan!

      Poista

Kiitos kommentistasi 😊