4 dl kermaa
200 g maustamatonta tuorejuustoa
6-8 Fazerina- tai Geisha-patukkaa
Sulata suklaapatukat ja jätä jäähtymään pöydälle. Vatkaa kerma. Vatkaa tuorejuusto ja sulatettu suklaa yhteen. Lisää lopuksi kermavaahto.
Voit halutessasi lisätä kaksi liivatelehteä (+2 rkl vettä) jos haluat täytteen olevan jämäkämpää tai teet esimerkiksi kerroskakkua.
Tämä on yksinkertaista, mutta niin suklaista ja hyvää! :)
Kuvassa Fazerinatäyte.
Kuvassa Fazerinatäyte.
Terveisin Taru
Voi Taru, veit suklaat suustani...juuri viimeviikolla fiilistelin näillä suklailla kakkujen täytteisiin ja kahvikakkuun...Mahtavaa että toimii...ja maistuu. Mukavaa sunnuntaita ♥
VastaaPoistaHeh! ;D Hyvin toimii ja hyvältä maistuu! Kiitos Kaisa ♥
PoistaKiitos paljon herkullisesta ohjeesta!
VastaaPoistaTätä voisin kokeilla, kun pojan synttärit tulee.
Ole hyvä Sari! Kokeile ihmeessä, tästä tykättiin tosi paljon! :)
PoistaOi, Fazerinatäyte menee varmasti kokeiluun!! :)
VastaaPoistaKiva kuulla! :D
PoistaTässä ohjeessa lukee ihan selvästi: Kirsin lempparitäyte ;)
VastaaPoistaHih! Toivottavasti menee kokeiluun ;D
PoistaTakuulla kokeilen tulevaan 6-vuotiskakkuun. Vaikka mies epäilikin, ettei tällaiset täytteet toimi kakussa. Suklaana kuulemma vain. :@ Haluan näyttää sille! ;D takuulla todella herkullista, kiitos Taru ohjeesta jo etukäteen! :)
VastaaPoistaKiva juttu, että/jos kokeilet tätä! Tästä kyseisestä kakusta tykättiin ihan älyttömästi, jopa sellainen ihminen joka ei yleensä suklaajutuista välitä. Ettei se nyt ihan metsään mennyt! :) Tämä ei kuulemma ollut liian makeaa. Joudut nyt sitten olemaan oikeassa tässä erimielisyydessä miehesi kanssa ;D
PoistaHei jos teen kakun 20cm vuokaan niin riittääkö tuosta ohjeesta molempiin väliin vai tuleeko liikaa täytettä? Kiitos!
VastaaPoistaHei! Tämä ohje on mitoitettu isoon 24-26cm täytekakkuun. Jos teet 20cm kakun, voit puolittaa täytteen määrän. Ole hyvä :)
PoistaHei! Mikä täyte sopisi tämän kaveriksi?
VastaaPoistaHei! Voi se on niin makuasia! Joku marja tai vaikka valkosuklaa? Mikset tekisi koko kakkua samalla täytteellä? Tai jos teet täytteen fazerinasta niin silloin kaveriksi sopisi appelsiini 😊
PoistaHei! Jos haluaa käyttää liivatetta niin missä vaiheessa se on viisainta lisätä? Ja vesi varmaan kiehautetaan ensin ja liivatteet lisätään kuumaan veteen?
VastaaPoistaHei! Liivatteet lisätään ihan lopuksi. Ja ihan ohjeen mukaan liivatteet pehmennetään kylmässä vedessä ja liotetaan sitten kiehautettuun veteen. Ja lopuksi ohuena nauhana täytteeseen 😊
Poista