keskiviikko 24. huhtikuuta 2013

Mango-Whoopies-Leivokset

Hei!
Kokeilunhalu whoopiesien kanssa ei laannu! ;D Tällä kertaa tein mangowhoopieseja. Täytteessä on purkki mangotuorejuustoa, 2dl kermaa, 2tl vaniljasokeria, 2 liivatelehteä liotettuna 2rkl sitruunan mehua. Keskelle laitoin hillosilmän trooppisesta hillosta jossa oli mangoa, ananasta ja omenaa. Liivatteella koitin hakea sitä ettei täyte niin kovin pursuisi ulos syödessä. Pakko sanoa että nämä on niin hyviä! Raikkaita! :)
Pohjan ohje täältä.





Niin ja ONNEA ÄSSÄT JA PORI!!! :D

Terveisin Taru

4 kommenttia:

  1. Nyt löytyi kyllä niin upea leivontablogi että !! Aivan sairaan herkullisia leipomisia, niin suolaisia kuin makeitakin.
    Uusi lemppariblogi ! :) T: Anu Porista

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Anu! Kiitos ihanasta kommentista, tuli kyllä hyvä mieli :D Tosi hienoa, että blogini miellytti ja toivottavasti tykkäät käydä useamminkin :)

      Poista
  2. Heippa ja kiitos tosi hyvistä ja selkeistä ohjeista!
    Ajattelin leipoa näitä tyttären synttäreille ja mietin tuota koristelua että onko päällä tomusokerikuorrutetta vai valkosuklaata?

    Kiitos! :)

    -Marianna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Marianna ja kiitos kommentistasi :) Kiva, että olet löytänyt jotain mieleistä täältä! Nämä onkin todella herkullisia. Muista laittaa täytettä kunnolla, että se maistuu myös. Täytteen maku peittyy helposti kaakaoisen pohjan alle. Koristeena on valkosuklaata. Olen laittanut 3-4 palaa aivan pieneen minicrip-pussiin ja pussi kunnolla kiinni. Sitten lasiin tulikuumaa vettä ja pussi veteen niin, että suklaapalat peittyy, mutta pussin suu jää pinnan yläpuolelle. (pussiin ei saa joutua vettä!) Näin suklaa on todella helppo ja nopea sulattaa! Sitten vaan saksilla aivan pieni reikä pussin kulmaan ja spritsailemaan koristeita :) Herkullisia hetkiä sinulle! :)

      Poista

Kiitos kommentistasi 😊