tiistai 14. joulukuuta 2021

Passion-mangotorttu

Moi!
Tämän tortun tein itsenäisyyspäivän juhlintaan. Syötiin ensin hyvin, sitten jälkiruoaksi oli kuohuviiniä, tätä torttua, joulutorttuja, tiikerikakkua ja suklaakonvehteja. Ihana itsenäisyyspäivä oli 💙🇫🇮


Passion-mangotorttu:

Tarvitset 3 kananmunan torttupohjan.
Tein pohjan gluteenittomana, vaaleista gluteenittomista jauhoista.

Gluteenitonta pohjaa ei tarvitse kostuttaa

Päälle laitoin ensin Vihreät kuulat-marmeladia

Passion-mangovaahto:

Ensin vatkataan yksi Blå blan-mango-passionmousse ohjeen mukaan. Ja tämä jätetään jääkaappiin odottamaan siksi aikaa kun loput täytteestä tehdään.

2 dl kermaa
2 rkl sokeria
1 tl vaniljasokeria
1 prk (200g) passionrahkaa
1 dl 100% mangososetta
1-1½ dl vaniljakreemijauhetta

Vatkaa kerma, sokeri ja vaniljasokeri vaahdoksi. Lisää lopuksi rahka, mangosose ja sitten muutamassa erässä vaniljakreemijauhe. Yhdistä sitten joukkoon mango-passionmousse.
Laita täyte marmeladin päälle. Koristele torttu haluamallasi tavalla.

Mulla oli tässä koristeena 2 purkkia säilykemandariineja.


Terveisin Taru

2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi 😊