Moi!
Tämän tortun tein itsenäisyyspäivän juhlintaan. Syötiin ensin hyvin, sitten jälkiruoaksi oli kuohuviiniä, tätä torttua, joulutorttuja, tiikerikakkua ja suklaakonvehteja. Ihana itsenäisyyspäivä oli 💙🇫🇮
Passion-mangotorttu:
Tarvitset 3 kananmunan torttupohjan.
Käytän tätä sokerikakkupohja-ohjetta.
Tein pohjan gluteenittomana, vaaleista gluteenittomista jauhoista.
Gluteenitonta pohjaa ei tarvitse kostuttaa
Päälle laitoin ensin Vihreät kuulat-marmeladia
Passion-mangovaahto:
Ensin vatkataan yksi Blå blan-mango-passionmousse ohjeen mukaan. Ja tämä jätetään jääkaappiin odottamaan siksi aikaa kun loput täytteestä tehdään.
2 dl kermaa
2 rkl sokeria
1 tl vaniljasokeria
1 prk (200g) passionrahkaa
1 dl 100% mangososetta
1-1½ dl vaniljakreemijauhetta
Vatkaa kerma, sokeri ja vaniljasokeri vaahdoksi. Lisää lopuksi rahka, mangosose ja sitten muutamassa erässä vaniljakreemijauhe. Yhdistä sitten joukkoon mango-passionmousse.
Laita täyte marmeladin päälle. Koristele torttu haluamallasi tavalla.
Mulla oli tässä koristeena 2 purkkia säilykemandariineja.
Terveisin Taru
Teitkö pohjan pellille vai kakkuvuokaan?
VastaaPoistaTein tämän torttuvuokaan.
Poista