4 dl mustaherukoita
2 dl vettä
200 g vaniljatuorejuustoa (tai maustamatonta)
4 dl kermaa
2 dl tomusokeria
½ dl mustaherukkamehua tai vettä
6 liivatetta
Mittaa kattilaan vesi ja mustaherukat. Keitä pehmeiksi (noin 10 minuuttia), painele siivilän läpi (paseeraa), jotta kaikki kuoret ym saadaan pois. Sakeaa mustaherukkalientä tulee noin 1-2 dl. Vatkaa ensin tuorejuustoa yksinään ja lisää sitten varovasti jäähtynyt mustaherukkaliemi tuorejuuston joukkoon tasaiseksi seokseksi. Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen. Vatkaa kerma tomusokerin kanssa vaahdoksi. Kuumenna mustaherukkamehu tai vesi kattilassa, liuota joukkoon liivatteet. Kaada hieman jäähtynyt liivateliemi mustaherukka-tuorejuustoseokseen koko ajan sekoittaen. Sekoita lopuksi joukkoon varovasti kermavaahto.
Terveisin Taru
Kiitos ohjeesta! Tuli oikein hyvänmakuinen raikas täyte :)
VastaaPoistaKiitos, kiva kuulla 😊
Poista