tiistai 15. huhtikuuta 2014

Kreemikuorrutettu rommikahvikakku 2

Moi!
Tein viikonloppuna äidilleni rommikahvikakun. Ensimmäinen kakku oli aikoinaan todella miedon makuinen joten tähän kakkuun korjailin rommin makua. Lisäsin reilusti aromin määrää, eli kakkutaikinaan laitoin 2 tl ja kreemiin 4 tl. Kakku oli silti melko miedon makuinen! Ensi kerralla voisi kokeilla ihan oikealla rommilla, josko näin kakkuun saisi kunnolla rommin makua :) Ohje kakkuun löytyy täältä.



Terveisin Taru

2 kommenttia:

  1. Näyttää ja kuulostaa kyllä hyvältä! Pidän rommin mausta leipomuksissa ja jälkiruoissa. Oikealla rommilla sen kunnon maun saakin.:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia :) Pitää kyllä ehdottomasti jatkaa tämän kakun kehittelyä, että saadaan ihmisille paras mahdollinen resepti. Kakkua voi myös kostuttaa rommilla jos haluaa kunnolla makua. Katsotaan millaisen maun ensi kerralla saan :)

      Poista

Kiitos kommentistasi 😊