perjantai 27. joulukuuta 2013

Joulun mansikkakermakakku

Moikka!
Meidän porukalle maistuu aina parhaiten kermakakku joten sellainen piti tietysti tehdä kruunaamaan jouluaaton kahvipöytä :) Kakussa on 6 munan sokerikakkupohja ja kostutus maidolla. Välissä on mansikkahilloa (yht. 400g), mansikan paloja (250g) ja kermavaahtoa (4dl). Päällä pursotukset vispikermasta (5dl) ja kiiviä (3kpl) koristeena. Hyvää oli :) 


Mansikkamarmeladikeksien ohje löytyy täältä ja kaneli-omenakakun ohje löytyy täältä.

Terveisin Taru

2 kommenttia:

  1. Ihana kunnon peruskermakakku - mansikkaa ja kermavaahtoa! Kyllä sellanen onkin hyvää välillä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Peruskermakakku on aina välillä ihan paikallaan. Mansikkaa laitan aina hillon päälle, kun se kivasti raikastaa kakkua. Hyvää oli :)

      Poista

Kiitos kommentistasi 😊