maanantai 13. toukokuuta 2019

Hedelmätorttu ja tiikerikakku

Moi!
Tein tilauksesta tälläiset herkut 😊 Tortun tein 3 kananmunan sokerikakkupohjasta jonka kostutin maidolla ja päälle sivelin omenahilloa. Sitten pilkoin päälle pari banaania ja säilykemangoa. Päälle 2 dl kermaa vatkattuna ja mansikoita ja pelargonian kukkia koristeeksi. Ohje tiikerikakkuun löytyy täältä. Siihen sain upeat raidat! 😄




Terveisin Taru

6 kommenttia:

  1. Voi kun näyttää harkulliselta! Tiikerikakku on meillä kaikkien suosikkia :)

    VastaaPoista
  2. Oi...onko pelargonian kukatkin syötäviä???? :0
    Kukilla saa tehtyä niin kauniita kakkuja, että oikein odotan kesää ja kukkakakkukautta!! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On ne! Ja makunsa puolesta ovat minusta miedoimmasta päästä. Itse syön vaan terälehtiä, en vihreitä osia. Ja mulla on pelargoniat hyvässä paikassa viileällä kuistilla ja ne kukkivat lähes läpi vuoden. Koitan tässä miettiä että olisko kukinnassa tauko vain joulu-helmikuun... en ole varma, mutta kuitenkin kukkia riittää usein leipomusten koristeiksi! :D

      Poista

Kiitos kommentistasi 😊