sunnuntai 5. toukokuuta 2019

Hedelmäinen ja raikas mangotäyte 24-26cm täytekakkuun

Hedelmäinen ja raikas mangotäyte:
200 g maustamatonta tuorejuustoa
200 g vaniljarahka

1½ dl turkkilaista jogurttia
2 dl vispikermaa

½ dl sokeria
425 g (1prk) säilykemangoa
1 dl 100% mangososetta (Pirkka tai Bonne)
2 rkl vaniljakreemijauhetta

Täyte riittää 24-26cm täytekakun kahteen väliin.

Vatkaa kerma ja sokeri yhdessä. Lisää sitten rahka, jogurtti ja notkistettu tuorejuusto ja vatkaa sekaisin. Lisää pilkottu mango ja mangosose nostellen joukkoon. lisää lopuksi vaniljakreemijauhe. Sivele ensimmäisen kostutetun kakkupohjan päälle puolet täytteestä. Toista seuraavan kakkupohjan kanssa. Anna kakun tekeytyä seuraavaan päivään ja koristele haluamallasi tavalla.


Terveisi Taru

2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi 😊