keskiviikko 27. helmikuuta 2019

Täyteläinen suklaatäyte 24-26cm täytekakkuun

Täyteläinen suklaatäyte 24-26cm täytekakkuun:
4 dl kermaa
200 g maustamatonta tuorejuustoa
100 g tummaa suklaata

100 g maitosuklaata
1 tl vaniljasokeria

Sulata suklaat lautasella mikrossa ja jätä jäähtymään pöydälle. Vatkaa kerma ja vaniljasokeri. Vatkaa tuorejuusto ja sulatettu suklaa yhteen. Yhdistä lopuksi kermavaahdon kanssa. Jaa mousse täytekakun kahteen väliin.

Voit halutessasi lisätä kaksi liivatelehteä (+2 rkl vettä) jos haluat täytteen olevan jämäkämpää tai teet esimerkiksi kerroskakkua.

Tämä on täyteläistä ja suklaista. Maitosuklaa on yksin tosi makeaa joten suosittelen käyttämään ainakin puolet tummaa suklaata. Myös kokonaan tummasta suklaasta tehty on hyvää!


Terveisin Taru

4 kommenttia:

  1. Kuulostaa hyvältä. Mä tykkään laittaa suklaata kakun väliin aina jos ei muuta ole toivottu, kun sitten ei välttämättä tarvita liivatetta ollenkaan..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti :) Joo suklaa onkin siitä kiva että sillä saa jähmetettyä täytteitä. Ja kuka nyt ei suklaasta tykkäis ;D

      Poista
  2. Jäin miettimään tarviiko kakkupohjaa kostuttaa? 🤔

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tarvitsee kyllä. Sokerikakkupohja on muuten kovin kuiva.

      Poista

Kiitos kommentistasi 😊