torstai 23. helmikuuta 2017

Mustikka-valkosuklaamuffinssit mustikkarahkakuorrutteella (12 kpl)

Hei!
Näin Kanelitytön Kakkuparatiisi-blogissa ihania mustikkamuffinsseja ja halusin niitä kokeilla. Ohje on Kermaruusu-blogista. Kehittelin muffinsseihin ihan oman kuorrutteen maustaen rahkan mustikkajauheella. Muffinssit ovat kivan meheviä ja rahkalla saa raikkautta. Mustikkajauhe antaa rahkalle ihanan värin vaikkei mustikka nyt ihan hirveästi siinä maistu. Kokonaisuudessaan hyviä, meheviä ja mustikkaisia herkkuja 💜


Mustikkamuffinssit 12 kpl
100g voita
1 dl sokeria
2 kananmunaa
2½ dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
2 tl vaniljasokeria
1 dl maitoa
1½ dl mustikoita
60g valkosuklaata 


Vaahdota voi ja sokeri. Lisää munat yksitellen. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet ja maito. Lisää lopuksi mustikat ja paloiteltu suklaa. Sekoita varovasti nuolijalla, jotta mustikan rakenne ei menisi rikki. Annostele massa vuokiin. Paista 200 asteessa 20 min.


Mustikkarahkakuorrutus: 
2 dl vispikermaa
200 g vaniljarahkaa
1 rkl mustikkajauhetta
1 rkl vaniljakreemijauhetta

Vatkaa kerma lisää siihen rahka ja mustikkajauhe. Lisää lopuksi vaniljakreemijauhe.
Tästä jää ihan vähän yli jos teet saman kokoiset pursotukset kuin minulla. Joten rohkeasti vaan tekemään korkeita pursotuksia! Koristele metsämustikoilla tai pensasmustikoilla.



Terveisin Taru

4 kommenttia:

  1. Aaa että kun oli hyviä������

    VastaaPoista
  2. Kiitos, tämä oli tosi hyvä ohje. Tuli tehty eilen pääsiäs juhlaan.
    the best cupcakes:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ole hyvä ja kiitos kommentistasi Christine! :D

      Poista

Kiitos kommentistasi 😊