tiistai 1. huhtikuuta 2014

Diplomaattikreemi 24-26cm täytekakkuun

Diplomaattikreemin ohje:
1 dl Sallisen vaniljakreemijauhetta
3dl kylmää vettä

(Milletin vaniljakreemijauheesta suhteella: 1dl jauhetta + 2,5dl kylmää vettä)

4 dl kermaa

Vatkaa vaniljakreemi purkin ohjeen mukaan keskinopeudella noin 5 minuuttia ja laita jääkaappiin tekeytymään. Vatkaa sillä aikaa kerma vaahdoksi. Lopuksi yhdistä nämä kaksi ja laita kakun väliin.

Diplomaattikreemin kanssa laitetaan yleisesti vadelmahilloa, mutta kaveriksi sopii mikä tahansa hillo. Vadelmahillon päälle voi myös murskata ja ripotella jäisiä vadelmia raikkautta tuomaan. Diplomaattikreemi tunnetaan myös leipurinkermana tai diplomaattikermana.



Terveisin Taru

6 kommenttia:

  1. käytitkö reunoihinkin diplomaattikermaa vai tavallista kermavaahtoa?

    VastaaPoista
  2. Heips!
    Oletko laittanut kääretortun väliin?? Ajattelin kokeilla onneksi on pakastin johon voi laittaa jos ei ole hyväää.. Nuorena vaimona joskus itkeä tirautin, kun joku ei onnistunut johon mieheni älä välitä kyllä hän syö :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei! En ole kokeillut tätä kääretortun väliin mutta se sopisi varmasti hyvin! 😊 Kyllä ne miehet ovat aika avoimia herkkujen suhteen. Meilläkin maistuu vaikka ei aina olis niin täydellistä 😄

      Poista
  3. Mitä kermaa tässä käytät? Vispiä vai kuohua?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ole väliä, mutta yleensä mulla on vispikermaa.

      Poista

Kiitos kommentistasi 😊