sunnuntai 9. maaliskuuta 2014

Savulohitahna ruissipseillä

Hei!
Tein siskon vauvakutsuille lohitahnan ruissipsien kanssa. Nämä kannattaa pursotella juuri hetkeä ennen tarjoilua koska sipsit pehmenee todella nopeasti. 
Nämä ovat sitten todella katoavaa sorttia ;D


Savulohitahna:
400 g maustamatonta tuorejuustoa
120 g ranskankermaa
1 dl kermaa
400 g savukalaa
ruukku tilliä
ruukku ruohosipulia
mustapippuria
sitruunanmehua

2 pss ruissipsejä (Linkosuo)

Sekoita tuorejuusto, ranskankerma, kerma, sitruunanmehu, silputut yrtit ja pippuri keskenään. Käy kala haarukalla ja veitsellä läpi ettei tahnaan eksy ruotoja ja lisää kala tahnan joukkoon. Jos tahna tuntuu vahvalta, voit lisätä vielä kermaa. Pursottele / laita lusikalla tahnaa sipsien päälle juuri ennen tarjoilua. Tällä määrällä herkuttelee ainakin 8 ihmistä.

Leipurin pieni suolainen huikopala ;D 

Terveisin Taru

2 kommenttia:

  1. Meillä nämä Ruissipsit katoaa nopeasti ihan sellaisenaan... Sour cream on suosikki :) Välillä dippaillaan niitä kermaviilidippeihin =)
    Herkullinen täyte, täytyy testata!
    Apua tästä: Kommentti nimellä-pudotuslaatikostasi puuttuu: Nimi/URL-osoite. no, kommentoin Google-tililläni.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, testaa ihmeessä, on meinaan todella hyvää :)
      Olen poistanut blogistani anonyyminä kommentointi mahdollisuuden. Toivottavasti tästä ei ole sinulle haittaa ja jaksat kirjautua aina kommentoidessasi.

      Poista

Kiitos kommentistasi 😊