torstai 7. helmikuuta 2013

Mansikka-Masaliisa

Heippa!
Eilen piti tehdä kahvipöytään masaliisaa. Aloitin hommat tarkastamatta kaappeja... Ja niinhän siinä kävi, että tomusokeria ei ollut kuin puolet tarvittavasta määrästä. Niinpä jätin kaakaojauheen kuorrutteesta pois ja laitoin puolet tavallista tomusokeria ja puolet mansikkatomusokeria. Onni onnettomuudessa, nämä olivat tosi hyviä! :)
Huomasin lopuksi kun leikkasin paloja, että nonparelli valinta meni pieleen... jokin hempeämpi väri olisi sopinut paremmin kuin tuo suklaaströsseli... Näillä kuitenkin mentiin :)
Otin pellillisestä nämä seitsemän sydäntä ja loput paloittelin normaalisti. Jonkun verran tuli hukkapaloja, mutta ne voi sitten vaikka  itse syödä ;)



Nämä sopisivat muotonsa puolesta ystävänpäivään!

Terkuin Taru

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Hitsi kun sitä ei jääny yhtään pakkaseenkaan... Kaikki meni :( Mutta et sä jää nuolemaan näppejäs, mulla on niin paljon reseptejä tekemättä ;D

      Poista

Kiitos kommentistasi 😊