200 g maustamatonta tuorejuustoa
200 g vaniljarahka
1½ dl turkkilaista jogurttia
2 dl vispikermaa
½ dl sokeria
425 g (1prk) säilykemangoa
425 g (1prk) säilykemangoa
1 dl 100% mangososetta (Pirkka tai Bonne)
2 rkl vaniljakreemijauhetta
2 rkl vaniljakreemijauhetta
Täyte riittää 24-26cm täytekakun kahteen väliin.
Vatkaa kerma ja sokeri yhdessä. Lisää sitten rahka, jogurtti ja notkistettu tuorejuusto ja vatkaa sekaisin. Lisää pilkottu mango ja mangosose nostellen joukkoon. lisää lopuksi vaniljakreemijauhe. Sivele ensimmäisen kostutetun kakkupohjan päälle puolet täytteestä. Toista seuraavan kakkupohjan kanssa. Anna kakun tekeytyä seuraavaan päivään ja koristele haluamallasi tavalla.
Terveisi Taru
Mango on yks parhaista makuvaihtoehdoista kakun väliin.. 😋
VastaaPoistaOn kyllä! 😄
Poista