torstai 3. tammikuuta 2019

Suolaiset coctailpalat voitaikinasta

Hyvää uutta vuotta kaikille!
Tälläisiä coctailpaloja tein uutena vuotena. 
Olivat oikein herkullisia ja kivoja pieniä suolapaloja 😋


Suolaiset coctailpalat 40 kpl
5 voitaikinalevyä
ruohosipulituorejuustoa
Port Salut juustoa tms
Chorizo makkaraa
kirsikkatomaatteja
kevätsipulia

Leikkaa jokainen voitaikinalevy kahdeksaan osaan. Sipaise palojen päälle tuorejuustoa ja laita tähän päälle pieni siivu juustoa.
Laita sitten päälle chorizo makkaraa siivu, kirsikkatomaatin puolikas ja kevätsipulin pala.

Paista uunissa 225 asteessa noin 10-14 minuuttia.

Päälle silppusin vielä koristeeksi persiljaa.





Terveisin Taru

6 kommenttia:

  1. Helppoja, nopeita ja herkullisia! 😋

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo niin on! Ovat juhlallisiakin, sopivat hyvin uuden vuoden juhlintaan 😊

      Poista
  2. Herkullisilta näyttävät. Vähän vastaavia olen tehnyt ja ovat kyllä iltanapostelun pelastus. Hyvää alkanutta vuotta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos 😊 Ihania naposteltavia nämä ovat kyllä. Hyvää uutta vuotta myös sinulle!

      Poista
  3. Oi mitä herkkuja täällä on...

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi 😊