Kinuskivaahdon ohje on mukaelma Kinuskikissan ohjeesta.
Kinuskikastike:
3 dl kermaa
2½ dl fariinisokeria
Tämä kannattaa tehdä edellisenä iltana, että se kerkeää kunnolla kylmettyä.
Keitä kermaa ja fariinisokeria teflonkattilassa muutama minuutti. Kaada johonkin astiaan jäähtymään ja anna jäähtyä jääkaapissa kunnolla kylmäksi.
Tämä vatkataan kylmänä vaahdoksi.
Kerma-tuorejuustotäyte:
3 dl kermaa
200 g tuorejuustoa
Vatkaa kerma ja yhdistä notkistetun tuorejuuston kanssa.
Yhdistä sitten vaahdot yhteen ja lisää ½dl vaniljakreemijauhetta.
Jaa kinuskitäyte täytekakun kahteen väliin.
Raikastettu vadelmahillo kinuskilla
n.200 g vadelmahilloa: sivellään kakkupohjien päälle
n.5 dl vadelmia: murustellaan jäisinä hillon päälle
valmista kinuskikastiketta lirutellaan vadelmien päälle oman maun mukaan
Tämä raikastettu vadelmahillo kinuskikastikkeella sopii kinuskitäytteen kanssa ihanasti yhteen!
Määrät kuvassa olevaan neliskanttiseen 22x32cm kakkuun:
Kinuskikastike:
4 dl kermaa
3½ dl fariinisokeria
Kinuskivaahto:
5 dl kermaa
300 g tuorejuustoa
Vaihekuvia kakun kasauksesta. Pahoittelut hämäristä kuvista...
Terveisin Taru
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kommentistasi 😊