torstai 16. helmikuuta 2017

Kinuskitäyte 24-26cm täytekakkuun

Kinuskitäyte:

Kinuskivaahdon ohje on mukaelma Kinuskikissan ohjeesta.

Kinuskikastike:
3 dl kermaa
2½ dl fariinisokeria

Tämä kannattaa tehdä edellisenä iltana, että se kerkeää kunnolla kylmettyä.
Keitä kermaa ja fariinisokeria teflonkattilassa muutama minuutti. Kaada johonkin astiaan jäähtymään ja anna jäähtyä jääkaapissa kunnolla kylmäksi. 
Tämä vatkataan kylmänä vaahdoksi.

Kerma-tuorejuustotäyte:
3 dl kermaa
200 g tuorejuustoa

Vatkaa kerma ja yhdistä notkistetun tuorejuuston kanssa.
Yhdistä sitten vaahdot yhteen ja lisää ½dl vaniljakreemijauhetta
Jaa kinuskitäyte täytekakun kahteen väliin.

Raikastettu vadelmahillo kinuskilla
n.200 g vadelmahilloa: sivellään kakkupohjien päälle
n.5 dl vadelmia: murustellaan jäisinä hillon päälle
valmista kinuskikastiketta lirutellaan vadelmien päälle oman maun mukaan

Tämä raikastettu vadelmahillo kinuskikastikkeella sopii kinuskitäytteen kanssa ihanasti yhteen!



Määrät kuvassa olevaan neliskanttiseen 22x32cm kakkuun:

Kinuskikastike:
4 dl kermaa
3½ dl fariinisokeria

Kinuskivaahto:
5 dl kermaa
300 g tuorejuustoa

Vaihekuvia kakun kasauksesta. Pahoittelut hämäristä kuvista...

Terveisin Taru

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi 😊