tiistai 15. maaliskuuta 2016

Mansikka-punaherukkatäyte 24-26cm täytekakkuun

Mansikka-punaherukkatäyte:
4 dl kermaa
1 prk (200g) Valion vaniljarahkaa
2 dl mansikkasosetta
2 dl punaherukoita paseerattuna = 1 dl sosetta
½ dl sokeria
1 tl vaniljasokeria
1 dl vaniljakreemijauhetta

Paseeraa punaherukat: painele (sulatetuista) punaherukoista siivilän läpi kaikki mehut talteen. Vatkaa kerma ja sokerit. Yhdistä kermavaahtoon rahka, mansikkasose ja punaherukkasose. Lisää lopuksi vaniljakreemijauhe pienissä erissä täytteeseen. Jaa 24-26cm täytekakun kahteen väliin.



Terveisin Taru

5 kommenttia:

  1. Ihana täyte! Tuota täytyy kokeilla joku kerta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä on niin ihanan marjaisaa ja raikasta, että suosittelen! :)

      Poista
  2. Punaherukoita olis aika paljon pakkasessa.. Täytyypä joskus kokeilla..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Punaherukat unohtuu niin helposti vaikka ovat mitä ihanamman makuisia marjoja! Kokeile tätä jos pelkäät punaherukan happamuutta, mansikka sopii sille nimittäin kivasti kaveriksi. Mulla on myös ohje täytteeseen joka on tehty kokonaan punaherukasta, se on ihan täydellistä mun mielestä! :D
      http://taikakakut.blogspot.fi/2014/01/punaherukkatayte-24-26cm-taytekakkuun.html

      Poista
  3. Testaan tätä vkolopun kakkuun :)
    Eli siis pynaherukoiden sulamismehukin käytetään?

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi 😊