tiistai 8. heinäkuuta 2014

Mehevä suklaakahvikakku

Heips!
Tein suklaista kakkupohjaa täytekakkua varten ja taikinaa jäi sen verran ylimääräistä, että sain siitä vielä 1½ litraisen kahvikakun. Ohje Suklaapossulta täältä. Kakku on erittäin pehmoista ja kosteaa! Emme malttaneet odottaa kakun jäähtymistä ja söimmekin kakkua heti kuumana vaniljajäätelön kanssa ;D Kakku oli mielestäni parasta juuri näin syötynä. 

Kiireessä napattuja kuvia... ;D
Korppujauhotin vuoan joten kakun pinta ei ole kauneimmasta päästä vaikka koitin sitä hieman koristella... 

Terveisin Taru

6 kommenttia:

  1. Aivan ihania kakkuja sulla täällä. Tuo mansikkakakku! Se on aivan huippu! Aattelinkin, et voisin tehä kesän masikkakakun minäkin noin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Pia! Noilla mansikoilla kun koristelee niin saa kyllä näyttävän kakun aikaiseksi :D

      Poista
  2. Ui vitsit mie olen kuolannut Suklaapossun blogissa tätä samaa ohjetta! Ihan pakko joskus kokeilla kun äkillinen ja kiireellinen suklaaleipomushimo iskee :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä oli kyllä hyvää ja varsinkin pehmoista, uskomattoman pehmoista ;D Kokeile ihmeessä!

      Poista
  3. Aiai, kun kuulosti hyvältä tuo lämmin kakku-vaniljajäätelö yhdistelmä:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo kakku oli kyllä hyvää! Mulla on sellaisesta lämpimästä suklaakakusta oikein oma ohjekin, kokeiles sitä ;D
      http://taikakakut.blogspot.fi/2014/05/lammin-suklaakakku-jaatelon-kera.html

      Poista

Kiitos kommentistasi 😊