tag:blogger.com,1999:blog-7293782056264699130.post5994607925685812838..comments2024-03-16T16:12:49.572+02:00Comments on Tarun Taikakakut: Valkosuklaa-Mustikkajuustokakku (18cm)Taruhttp://www.blogger.com/profile/15072281134592879751noreply@blogger.comBlogger35125tag:blogger.com,1999:blog-7293782056264699130.post-73241445091207258272018-11-24T13:30:55.733+02:002018-11-24T13:30:55.733+02:00Moi! En usko että mustikoiden jäisyys haittaa. Lii...Moi! En usko että mustikoiden jäisyys haittaa. Liivate jähmettyy kyllä nopeasti jäisten marjojen päälle mutta en usko että mitään haittaa tulee 😊Taruhttps://www.blogger.com/profile/15072281134592879751noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7293782056264699130.post-10540258325319208272018-11-22T17:20:25.078+02:002018-11-22T17:20:25.078+02:00Hei. Juuri tässä kakun tekoa suunnittelen niin kys...Hei. Juuri tässä kakun tekoa suunnittelen niin kysymys että jos tekee tuon kiilteen liivatteesta niin miten onnistuu, reagoikose jotenkin jos laittaa ensin jäisiä mustikoita pinnalle? :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7293782056264699130.post-14423257497815746242018-07-04T17:03:03.574+03:002018-07-04T17:03:03.574+03:00Jäisenä, sulatetut valuttaa ja sotkee 😊Jäisenä, sulatetut valuttaa ja sotkee 😊Taruhttps://www.blogger.com/profile/15072281134592879751noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7293782056264699130.post-82885529128390014552018-07-04T14:29:14.848+03:002018-07-04T14:29:14.848+03:00Kun tekee pakastemustikoista lisätäänkö ne jäisenä...Kun tekee pakastemustikoista lisätäänkö ne jäisenä vai sulana?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7293782056264699130.post-79301158861427730172015-08-26T13:44:52.016+03:002015-08-26T13:44:52.016+03:00Ohjeeseen lisätty sokerin laittaminen.Ohjeeseen lisätty sokerin laittaminen.Taruhttps://www.blogger.com/profile/15072281134592879751noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7293782056264699130.post-29675332103663118222015-08-26T10:44:49.674+03:002015-08-26T10:44:49.674+03:00Missä vaiheessa tuo puoli desiä sokeria tulee? Missä vaiheessa tuo puoli desiä sokeria tulee? Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7293782056264699130.post-26758985260920089222015-05-04T23:48:03.931+03:002015-05-04T23:48:03.931+03:00Voi tehdä: http://taikakakut.blogspot.fi/2015/03/m...Voi tehdä: http://taikakakut.blogspot.fi/2015/03/mustikka-valkosuklaajuustokakku-24cm.htmlTaruhttps://www.blogger.com/profile/15072281134592879751noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7293782056264699130.post-30729410015472339552015-05-04T18:49:56.148+03:002015-05-04T18:49:56.148+03:00Hei. Voiko tehä 24cm vuokaan?Hei. Voiko tehä 24cm vuokaan?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7293782056264699130.post-75547856769392207912015-03-06T21:26:03.662+02:002015-03-06T21:26:03.662+02:00Kiitos kommentista :) Tämä 18cm kakku onkin varsin...Kiitos kommentista :) Tämä 18cm kakku onkin varsin passeli vaikka 4 henkiselle perheelle, tästä saa kivasti herkuteltua pari kertaa :) Näin kun minäkin leivon paljon niin ei aina voi tehdä isoa kakkua, siksi olen aika paljon tehnyt reseptejä tähän kokoon. Hienoa, että sulle oli iloa tästä ohjeesta! Ja tämä onkin aivan ihanaa kakkua, itselläkin on tähän ainekset kaapissa odottamassa, mutta tällä kertaa tuplasti isompaan kakkuun ;DTaruhttps://www.blogger.com/profile/15072281134592879751noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7293782056264699130.post-34888816658638791202015-03-06T14:36:28.196+02:002015-03-06T14:36:28.196+02:00Tuollainen kakku tekeytyy parhaillaan jääkaapissa,...Tuollainen kakku tekeytyy parhaillaan jääkaapissa, oli juuri passeli ohje pieneen kakkuvuokaan:)! Aijemmat herkulliset juustokakkuohjeet, joihin olen törmännyt tarpeen tullen, ovat aina olleet meille liian isoja ja on pitänyt soveltaa pikkukippoja lisäavuksi, vaikka on niillekin ottajansa aina löytynyt;). Nyt on mittasuhteet pikkuvuokaan paremmin hanskassa tämän ohjeen myötä, kiitos sinulle siitä:)!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7293782056264699130.post-88612843048963628212015-02-13T22:42:41.803+02:002015-02-13T22:42:41.803+02:00Kiitos paljon :)Kiitos paljon :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7293782056264699130.post-68123403483134122872015-02-13T15:25:57.105+02:002015-02-13T15:25:57.105+02:00Moi Anonyymi! Vadelmat ja mustikat kestävät yleens...Moi Anonyymi! Vadelmat ja mustikat kestävät yleensä hyvin pakastamisen jälkeen, kun taas mansikat menee ihan kamaliksi. Olen tehnyt tätä kakkua pakastevadelmalla ja pakastemustikalla, molemmat on onnistuneet. Ainoa pieni "haitta" on tuo, että marjasta saattaa valua vähän mehua kakun reunoja pitkin. Näkyy tuolla kuvissakin. Mutta minua se ei ole haitannut :) Eli ei mene mössöksi, mutta ihan vähän mehua voi tulla reunoille. Muistathan käyttää kotimaisia marjoja, koska ulkomaalaiset täytyy keittää tautien varalta.Taruhttps://www.blogger.com/profile/15072281134592879751noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7293782056264699130.post-68554206562573503762015-02-13T12:58:01.385+02:002015-02-13T12:58:01.385+02:00Moi!
Tyhmänä kyselen, että jos laittaa vadelmat t...Moi!<br /><br />Tyhmänä kyselen, että jos laittaa vadelmat tai mustikat pakkasesta niin tartteeko ottaa jotain huomioon? Lähinnä, että tuleeko niistä kuinka paljon nestettä ja meneekö ne ihan mössöksi?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7293782056264699130.post-43880313308755280402014-09-21T17:52:08.212+03:002014-09-21T17:52:08.212+03:00Ei se nyt ihan tyhmä kysymys ollut. Hetken tässä i...Ei se nyt ihan tyhmä kysymys ollut. Hetken tässä itsekin olen laskeskellut miten kakku olisi paras :) Ensiksi tekisin pohjan niin, että siinä olisi 300g keksejä ja 125g voita. Täytteen määrä riippuu siitä kuinka paksun kakun haluat. Jos haluat oikein paksun kakun tee ohje 3 kertaisena eli 6dl kermaa ja 600g tuorejuustoa, 12 liivatelehteä jne. Jos haluat sellaisen hillitymmän tee täyte tuplana.<br />Esimerkki oikein paksusta kakusta:<br />http://taikakakut.blogspot.fi/2014/07/mangojuustokakku-26cm.htmlTaruhttps://www.blogger.com/profile/15072281134592879751noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7293782056264699130.post-28112596775988591162014-09-20T12:17:55.280+03:002014-09-20T12:17:55.280+03:00Anteeksi tyhmä kysymys, jos tämän haluaa tehdä 26c...Anteeksi tyhmä kysymys, jos tämän haluaa tehdä 26cm vuokaan ja haluisi kakusta muhkemman paljon pitäisi täytettä ja liivetteita laittaa?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7293782056264699130.post-23297247431832067902013-08-31T12:17:18.274+03:002013-08-31T12:17:18.274+03:00Parempi myöhään kun ei milloinkaan! :D Olisi kiva ...Parempi myöhään kun ei milloinkaan! :D Olisi kiva kuulla sitten mitä tykkäsitte kakusta :)Taruhttps://www.blogger.com/profile/15072281134592879751noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7293782056264699130.post-25349705393272693182013-08-31T11:24:23.002+03:002013-08-31T11:24:23.002+03:00Nyt vasta ehdin tätä herkkua tekemään... odottelee...Nyt vasta ehdin tätä herkkua tekemään... odottelee jääkaapissa iltaa =)Kirsihttp://kirsi1974.vuodatus.net/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7293782056264699130.post-84271233225959554102013-08-22T21:10:16.881+03:002013-08-22T21:10:16.881+03:00Kiitos paljon :) Tämä oli kyllä onnistunut kokeilu...Kiitos paljon :) Tämä oli kyllä onnistunut kokeilu :) Ihan perusjuustokakkua tämä kyllä oli, mutta onnistuin saamaan oikean määrän valkosuklaata täytteeseen. Koostumuskin oli täydellinen, joskus vaan kaikki natsaa :)Taruhttps://www.blogger.com/profile/15072281134592879751noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7293782056264699130.post-72730728993106325252013-08-22T19:56:37.298+03:002013-08-22T19:56:37.298+03:00Mielettömän kaunis kokonaisuus! Täydellinen.:) Mau...Mielettömän kaunis kokonaisuus! Täydellinen.:) Mautkin ovat kohdallaan.Heidi/Mustikkasuuhttps://www.blogger.com/profile/03431907717494316718noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7293782056264699130.post-21164764062339240442013-08-19T21:58:53.368+03:002013-08-19T21:58:53.368+03:00Kiitos! Kaikki kullanarvoiset herkut kyllä kannatt...Kiitos! Kaikki kullanarvoiset herkut kyllä kannattaa hakea pois :)Taruhttps://www.blogger.com/profile/15072281134592879751noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7293782056264699130.post-35353875629924171762013-08-19T18:25:24.410+03:002013-08-19T18:25:24.410+03:00Oi oi, näyttääpä ihanalta :) Pitäiskö käydä vielä ...Oi oi, näyttääpä ihanalta :) Pitäiskö käydä vielä vähän mustikassa niin kauan kun niitä vielä on...Tiina/ Kakkuiloahttps://www.blogger.com/profile/13663711633520672603noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7293782056264699130.post-40530544268356453952013-08-18T22:06:44.653+03:002013-08-18T22:06:44.653+03:00Kiitos ihanasta kommentista Napsu :) Kiitos ihanasta kommentista Napsu :) Taruhttps://www.blogger.com/profile/15072281134592879751noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7293782056264699130.post-70226743127087868492013-08-18T19:01:44.675+03:002013-08-18T19:01:44.675+03:00Aina tulee nälkä kun lukee sinun blogiasi. Tuo on ...Aina tulee nälkä kun lukee sinun blogiasi. Tuo on kyllä niin herkullisen näköistä. Saippuatkin mitä teet vaikuttaa melko herkullisen tuoksuisille. :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7293782056264699130.post-36428118329689476612013-08-18T17:46:24.760+03:002013-08-18T17:46:24.760+03:00Kyllä :) Valkosuklaa ja mustikka sopii niin hienos...Kyllä :) Valkosuklaa ja mustikka sopii niin hienosti yhteen. Ja itse pidän tosi paljon tuosta kaurakeksipohjasta, se vielä kruunaa kakun maut yhteen :) Ja parasta näissä juustokakuissa on se, kuinka vaivattomasti niitä tekee. Tämäkin kakku on hirmu helppo tehdä :DTaruhttps://www.blogger.com/profile/15072281134592879751noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7293782056264699130.post-81801762390506691682013-08-18T13:56:02.742+03:002013-08-18T13:56:02.742+03:00Tässä kakussa on maut kohdallaan.:)Tässä kakussa on maut kohdallaan.:)Katjahttps://www.blogger.com/profile/07189682566315231406noreply@blogger.com