Heips!
Browniesien leivonnasta jäi ylimääräiseksi kaksi valkuaista ja koska mitään ei haaskata, tein niistä marenkia. Mukaan lipsahti marianne-crush pussin loppu. Helppoja, nopeita ja herkullisia herkkuja :)
Mariannemarengit: (pellillinen)
2 valkuaista
100 g (1 dl) hienoa sokeria
½ dl marianne crushia
Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi ja sen jälkeen lisäile sokeri pienissä erissä vaahdon joukkoon. Lisää lopuksi vaahtoon marianne crush varovasti nostellen. Paista 130 asteessa 40 minuuttia ja lopuksi avaa uunin luukku vähän raolleen ja anna marenkien jäähtyä uunissa.
Terveisin Taru
Browniesien leivonnasta jäi ylimääräiseksi kaksi valkuaista ja koska mitään ei haaskata, tein niistä marenkia. Mukaan lipsahti marianne-crush pussin loppu. Helppoja, nopeita ja herkullisia herkkuja :)
Mariannemarengit: (pellillinen)
2 valkuaista
100 g (1 dl) hienoa sokeria
½ dl marianne crushia
Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi ja sen jälkeen lisäile sokeri pienissä erissä vaahdon joukkoon. Lisää lopuksi vaahtoon marianne crush varovasti nostellen. Paista 130 asteessa 40 minuuttia ja lopuksi avaa uunin luukku vähän raolleen ja anna marenkien jäähtyä uunissa.
Terveisin Taru
Ihania herkkuja :)
VastaaPoistaTuo marianne tekee näistä ihanan raikkaita joten eivät ole tavalliseen marenkiin verrattuna lainkaan niin makeita :)
PoistaMaistuisi kyllä tällaisetkin....mulla pavlova suunnitelmia, heti kunhan on enemmän syöjiä....
VastaaPoistaKivoja pikkumakeita ovat. Sopivat hyvin yhteen tekemäni mansikkakakun kanssa ;D
PoistaIhanan näkösiä. Nams!
VastaaPoistaMiksköhän mun marengeista ei tuu koskaan noin nättejä?
Kiitos :) Sun täytyy kokeilla joskus tätä ohjetta, on todella nopea ja helppo ohje! Tyllakin on tärkeä pursotusjäljen kannalta, mulla on tosi hyvä tylla jota käytän lähes aina. (Städter 14 mm tähtitylla joka vastaa Wiltonin 1M tyllaa)
PoistaNam, mun nimikkomarenkeja!! :)
VastaaPoistaKiva! Omat nimikkoherkut on parhaimpia ;D Mistäs mulle saatais sellanen... ;)
PoistaNamskis! Kokeiluun menee!
VastaaPoistaKokeile ihmeessä, ihania ovat :)
PoistaNättejä :) Marianne raikastaa taatusti tosin kivasti :)
VastaaPoistaKiitos :) Marianne sopii raikastamaan tosi hyvin marenkia joka on muuten melko makeaa.
PoistaKauniita kuin kukkaset!!!
VastaaPoistaKiitos Anonyymi ;D
PoistaMiksi en saa vaahdon muotoa pysymään pursottaessa?
VastaaPoistaAinoo mitä keksin on se että vaahtoa on vatkattu joko liian vähän tai liikaa. Marenkivaahtoa jos vatkaa liikaa niin se lässähtää.
PoistaHyvän makuisia mutta lässähtää aina vaikka oon tosi varovainen... voiko johtua siitä että laitan koko pussin marianne rouhetta?
VastaaPoistaMarenki lässähtää helposti jos sitä vatkaa liikaa joten sen suhteen kannattaa olla tarkkana. Varmaksi en osaa sanoa, että johtuuko lässähtäminen rouheen määrästä.
Poista