tag:blogger.com,1999:blog-7293782056264699130.post5468692224170015661..comments2024-03-16T16:12:49.572+02:00Comments on Tarun Taikakakut: MinttusuklaatäytekakkuTaruhttp://www.blogger.com/profile/15072281134592879751noreply@blogger.comBlogger30125tag:blogger.com,1999:blog-7293782056264699130.post-31095908586104843372017-12-27T23:52:53.119+02:002017-12-27T23:52:53.119+02:00Kiitos! Kokeilen lisätä suklaan määrää :) Uskon, e...Kiitos! Kokeilen lisätä suklaan määrää :) Uskon, että on hyvä valinta, siltä ainakin näyttää ;)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7293782056264699130.post-23191256161427056072017-12-27T10:37:31.697+02:002017-12-27T10:37:31.697+02:00Hei! Mä jättäisin liivatteet vaan kokonaan pois. E...Hei! Mä jättäisin liivatteet vaan kokonaan pois. Ehkä tumman suklaan määrää voisi lisätä 50g jos haluaa. Tuo tumma suklaa jähmettää täytettä jo sen verran että uskoisin sen pitävän täytettä tarpeeksi kasassa. <br />Tämä kakku onkin hyvä valinta! 😉Taruhttps://www.blogger.com/profile/15072281134592879751noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7293782056264699130.post-15015705985183530212017-12-26T15:07:38.542+02:002017-12-26T15:07:38.542+02:00Hei :) Millähän täytteen liivatteen voisi korvata?...Hei :) Millähän täytteen liivatteen voisi korvata? Synttärivieraina on ihmisiä jotka eivät liivatetta syö ja haluaisin juuri tämän kakun tehdä juhliin :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7293782056264699130.post-33073766495778970322014-08-28T23:04:03.095+03:002014-08-28T23:04:03.095+03:00Moi Merja! Kiitos kun kävit kertomassa kuulumiset ...Moi Merja! Kiitos kun kävit kertomassa kuulumiset :) Tuo Suklaapossun pohja on ihanan kosteaa! Kakkusi oli varmasti aivan ihanan makuista! :DTaruhttps://www.blogger.com/profile/15072281134592879751noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7293782056264699130.post-20903208563317083452014-08-28T20:58:58.101+03:002014-08-28T20:58:58.101+03:00Hei! Pakastaminen onnistui hyvin, kakku vain paran...Hei! Pakastaminen onnistui hyvin, kakku vain parani vanhetessaan :) kokeilin ohjeestasi poiketen tähän suklaapossun mielettömän mehevää suklaakakkupohjaa.. Täydellinen herkku! :)Merjanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7293782056264699130.post-87116306555592314552014-08-20T23:04:31.451+03:002014-08-20T23:04:31.451+03:00Moi Memmu! Aina kun leivonnassa puhutaan kaakaojau...Moi Memmu! Aina kun leivonnassa puhutaan kaakaojauheesta, puhutaan ns. leivontakaakaojauheesta eli siitä tummasta. Vaalea kaakaojuomajauhe sisältää sokeriakin niin se on sitten ihan eri tavaraa :)Taruhttps://www.blogger.com/profile/15072281134592879751noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7293782056264699130.post-64646101249243420582014-08-20T14:21:21.484+03:002014-08-20T14:21:21.484+03:00Kun teet itse suklaakerman, käytätkö vaaleaa vai ...Kun teet itse suklaakerman, käytätkö vaaleaa vai tummaa kaakaota?Memmunoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7293782056264699130.post-36462627752875083622014-08-01T11:26:32.743+03:002014-08-01T11:26:32.743+03:00Hyvin voit pakastaa kakun ilman kuorrutusta! Ota k...Hyvin voit pakastaa kakun ilman kuorrutusta! Ota kakku jääkaappiin sulamaan edellisenä iltana tarjoilupäivästä. Kakun voit myös kuorruttaa kohmeisena jos haluat tehdä senkin edellisenä iltana.Taruhttps://www.blogger.com/profile/15072281134592879751noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7293782056264699130.post-74750374144677353562014-07-31T22:17:30.933+03:002014-07-31T22:17:30.933+03:00Luuletko, että kakku kestää pakastuksen täytteine...Luuletko, että kakku kestää pakastuksen täytteineen? Jos kuorruttaisin kakun vasta sulatuksen jälkeen.. Merjanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7293782056264699130.post-7805877228326844422013-09-13T22:37:01.482+03:002013-09-13T22:37:01.482+03:00No heippa vaan Mia ja tervetuloa lukijaksi! :D
Ole...No heippa vaan Mia ja tervetuloa lukijaksi! :D<br />Olen muuten huomannut saman joissakin vuoissa, luvattu cm määrä ei pidäkään paikkaansa! Hassua... :)<br />Hyvä nyt tietää nuo suhteet miten kakun teit, tiedä vaikka itsekin joskus tekisin pienemmän version, niin on reseptikin täällä valmiina :) Ja varmasti muutkin ihmiset hyötyvät tästä! :)<br />Seuraavaksi suosittelen teille suklaata rakastaville tuota Nigellan Devil's food kakkua (löytyy ainakin tuosta mun täytekakku-osiosta suomennettuna), on sitten aivan megahuippu suklaakakku! Ja helppa tehdä, ei tarvi kikkailla mitään ;DTaruhttps://www.blogger.com/profile/15072281134592879751noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7293782056264699130.post-82333288353284514272013-09-13T16:30:40.757+03:002013-09-13T16:30:40.757+03:00No niin, se olen siis minä joka tuossa edellä anon...No niin, se olen siis minä joka tuossa edellä anonyyminä kirjoitteli =) Vihdoin pääsin oikealle tietokoneelle iPadin sijaan, niin sain kirjauduttua tänne ja liityttyä samalla lukijaksesi =)<br />Kiitos vinkistä tuon kuorrutteen suhteen. Taisin antaa sen jäähtyä liikaa, niin alkoi jähmettymään liian nopsaan siihen pintaan. Onneks maku oli loistava ;)<br />Mun vuoka oli ostettaessa 24cm mutta omalla mitalla mitattuna kylläkin lähempänä 22cm.. Pohja oli 4 munan mukaan ja täytteen tein tosiaan muuten puolittaen, mutta kermaa 3dl ja 3 liivatetta.<br />Ja kuten sanoit, koska kakku oli tehty rakkaudella, oli arvostuskin sen mukainen! Hän oli oikein otettu vaivannäöstä, varsinkin kun en muuten kovin paljoa kakkuja tee =)<br />Kiitos jälleen ja alan etsimään herkuistasi seuraavaa kokeilun kohdetta ;)Miahttps://www.blogger.com/profile/15194972151150542813noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7293782056264699130.post-1238545873291340712013-09-12T23:16:29.999+03:002013-09-12T23:16:29.999+03:00Tuo on kyllä totta, kun noin paljon työtä tekee ka...Tuo on kyllä totta, kun noin paljon työtä tekee kakun eteen, on parempi, että se on hyvää :D <br />Aivan mahtavaa, että kakusta tykättiin! Jes!! :D Ja sinä leivoit kakun rakkaudesta, se on ehdottomasti parempi lahja kuin kaupasta ostettu <3<br />Tuo kuorrute on kyllä sellainen, että se kannattaa kaataa vaan päälle ja antaa itsekseen levitä. Eli mahdollisimman vähän pidellään. Täytyy lisätä tuohon ohjeeseenkin se.<br />Hyvä nyt tietää tulevaisuuden kannalta, että täytettä oli hyvä määrä. Voisitko vielä kertoa minkä kokoiseen vuokaan teit kakun??<br />Kiitos vielä kun tulit kertomaan miten kaikki meni ja ihanaa että ohjeesta oli iloa :)Taruhttps://www.blogger.com/profile/15072281134592879751noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7293782056264699130.post-82968293240161016772013-09-12T21:56:08.694+03:002013-09-12T21:56:08.694+03:00No niin, nyt on kakku tehty ja syöty :)
Oli kyllä ...No niin, nyt on kakku tehty ja syöty :)<br />Oli kyllä aivan huikeen hyvää! Olin aivan jännityksissäni, että onko se hyvää.. Kun kolmena päivänä sen kimpussa hääri, niin olis ollu ihan kamalaa, jos se olisi epäonnistunut..<br />Laitoin 3dl kermaa ja tuli just passeli määrä täytettä. Toi kuorrutus oli vähän hankala, kun jähmetty nopeammin kun sain tasoteltua mutta maku oli niin hyvä, ettei pieni kauneusvirhe mitään haitannut.<br />Kaikki siis pitivät kovasti kakusta, nam nam! Kiitos hyvästä ohjeesta :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7293782056264699130.post-51581643904032137642013-09-08T23:06:52.780+03:002013-09-08T23:06:52.780+03:00Voi kiitos nopeasta vastauksesta :) kerron ilman m...Voi kiitos nopeasta vastauksesta :) kerron ilman muuta, että mitä saan aikaiseksi, peukut pystyyn :) tuskin maltan odottaa kakun tekoa ja ennenkaikkea syömistä :DAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7293782056264699130.post-26618619065091194382013-09-08T23:01:54.998+03:002013-09-08T23:01:54.998+03:00Moi Anonyymi! Kiitos kommentista :) Melko hyvän ka...Moi Anonyymi! Kiitos kommentista :) Melko hyvän kakun olet valinnut tehtäväksi ;D<br />Melkoinen mietintämyssy on ollut nyt päässä, että miten tuon täytteen pienentäisi... Mulla oli tuossa kuuden munan pohja ja 26cm vuoka, ja täytevälit näyttävät aika paksuilta. Jos teet 4 munan pohjan 22-24cm vuokaan, niin uskaltaisin melkein puolittaa täytteen ohjeen. Jos pelkäät ettei se riitä niin laita desi kermaa vielä :) (jos laitat kaksi desiä niin sitten on lisättävä yksi liivatelehtikin)<br />Kerrothan sitten miten kävi ja miltä maistui?? :)Taruhttps://www.blogger.com/profile/15072281134592879751noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7293782056264699130.post-44471021835651964242013-09-08T16:50:12.114+03:002013-09-08T16:50:12.114+03:00Moikka :) kuolaten oon tätä kakkua täällä katsellu...Moikka :) kuolaten oon tätä kakkua täällä katsellut ja suunnittelin tekeväni sen miehen synttäreille, hän kun rakastaa suklaata :) Mutta tekisin 4 munan pohjan, niin osaisitkos neuvoa mua, paljonko tuota täytettä tekisin?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7293782056264699130.post-8249914915845267992013-07-22T11:54:50.882+03:002013-07-22T11:54:50.882+03:00Hei Anonyymi. Ihan muutama (1-3) minuutti riittää,...Hei Anonyymi. Ihan muutama (1-3) minuutti riittää, sekoittele sitä samalla hiljalleen niin sekin edistää jäähtymistä. Eikä haittaa vaikka ganache olisi lämmintä kakun päälle kaadettaessa. Nosta kakku heti kylmään niin ganache jähmettyy nopeasti eikä valu niin paljoa laidoille. Jos kakkusi ei ole päältä tasainen varaudu siihen että ganache valuu reunoille osittain. Toivottavasti kakkusi onnistuu :)Taruhttps://www.blogger.com/profile/15072281134592879751noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7293782056264699130.post-87552459060606276942013-07-22T07:08:27.612+03:002013-07-22T07:08:27.612+03:00Kuinka kauan suunnilleen tuon päällisen tarvitsee ...Kuinka kauan suunnilleen tuon päällisen tarvitsee jäähtyä ennen kuin sen iskee kakun päälle? minuuteissa?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7293782056264699130.post-68269180721494196342013-05-20T23:43:06.782+03:002013-05-20T23:43:06.782+03:00Hienoa, että tykkäsit ja kiva kun minusta oli apua...Hienoa, että tykkäsit ja kiva kun minusta oli apua! :D Onnea juhliin! Taruhttps://www.blogger.com/profile/15072281134592879751noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7293782056264699130.post-11555034845470771332013-05-20T22:20:46.473+03:002013-05-20T22:20:46.473+03:00Huhhuh miten tuhtia tavaraa täytyy kyllä sanoa :D ...Huhhuh miten tuhtia tavaraa täytyy kyllä sanoa :D Mutta oli kuitenkin niin mielettömän hyvää että tehdään ihan ehdottomasti juhliin tarjolle! ;)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/01757641154431852666noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7293782056264699130.post-24540744660776165952013-05-17T15:33:48.445+03:002013-05-17T15:33:48.445+03:00Varmasti kakku onnistuu! Kerro ihmeessä sitten mul...Varmasti kakku onnistuu! Kerro ihmeessä sitten mullekin, että miten kaikki meni ja miltä kakku maistui! :)Taruhttps://www.blogger.com/profile/15072281134592879751noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7293782056264699130.post-25867387492548350192013-05-17T00:07:15.594+03:002013-05-17T00:07:15.594+03:00Ihanaa että annoit näin tarkat ohjeet, ei varmasti...Ihanaa että annoit näin tarkat ohjeet, ei varmasti mene pieleen tällä reseptillä! ;D Pakko päästä heti viikonloppuna testailemaan, vielä kerran kiitoksia! :)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/01757641154431852666noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7293782056264699130.post-84292557865901579772013-05-16T15:29:45.146+03:002013-05-16T15:29:45.146+03:00Moi Jenna! Kiitos kommentistasi :) On mukavaa kun ...Moi Jenna! Kiitos kommentistasi :) On mukavaa kun reseptejä kysytään ja tottakai saat ohjeen! Laitan tähän postaukseen ohjeen illemmalla kun minulla on aikaa enemmän. Ohje on moniosainen ja kakku vaatii aikaa, mutta lupaan että se on sen arvoinen! :) Juhliasi ajatellen mietin kuinka monelle kakku olisi, niin lupaan että ainakin 25 henkeä syö tästä kakusta. Tämä melko tuhtia tavaraa, mutta niiiiin ihanaa ;DTaruhttps://www.blogger.com/profile/15072281134592879751noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7293782056264699130.post-52724871199808091062013-05-16T00:45:05.979+03:002013-05-16T00:45:05.979+03:00Moikka! Eksyin sun blogiin ensimmäistä kertaa, kun...Moikka! Eksyin sun blogiin ensimmäistä kertaa, kun yritin etsiä inspiraatiota tulevien yo-juhlien tarjottaviin, ja tää kakku näyttää ja kuulostaa ihan mielettömän hyvältä! :D Suostuisitko kertomaan vielä tarkemmin, miten ja mistä olet tehnyt täytteen sekä kuorrutukset? :)Isot kiitokset jo etukäteen!! :)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/01757641154431852666noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7293782056264699130.post-19229497394028321612013-03-02T19:44:02.996+02:002013-03-02T19:44:02.996+02:00No munkaan mielestä liian suklaista ei ole ;D Siks...No munkaan mielestä liian suklaista ei ole ;D Siksi heti tilaisuuden tullen niitä teenkin! Peruskakkuja saa muutenkin tehdä usein. Toi siemenjuttu kuulosti mielenkiintoiselta! Siemenessä on niin mieto maku että se varmasti menee leivoksissa! Hienoa et tällä kertaa et jäänyt ilman :)Taruhttps://www.blogger.com/profile/15072281134592879751noreply@blogger.com